«Γλυκάνισος»: Ο Περικλής αποκαλύπτει τι συνέβη στο ατύχημα του Νικήτα - Δείτε το τρέιλερ

Σήμερα στις 18.45, στον ΣΚΑΪ

Ο Μενέλαος (Κ. Αποστολάκης) δέχεται ξανά επίσκεψη από τον Φίλιππο (Κ. Κόκλας). Έχοντας πείσει την τράπεζα να μην χρηματοδοτήσει τον Μενέλαο, ο Φίλιππος πιστεύει ότι έχει το πάνω χέρι και ζητά ξανά από τον Μενέλαο να σκεφθεί τον μεταξύ τους συνεταιρισμό.

γλυκάνισος

Παράλληλα, ο Θανάσης (Α. Κοντόπουλος) συναντιέται με τη Μαργαρίτα (Θ. Βοσταντζόγλου) και τη ρωτάει αν πιστεύει ότι ο Στρατής (Γ. Παπαγεωργίου) είναι ικανός για φόνο. Εκείνη του λέει ότι στο μυαλό του Στρατή υπάρχει μόνο ο έρωτάς του για μια Σύρια.

glykanisos

Ο Θανάσης καλεί τον Στρατή και του ζητά να επιβεβαιώσει το άλλοθί του τη νύχτα του φόνου, αλλά ο Στρατής αρνείται να του πει με ποια ήταν, για να προστατέψει τη Ραζάν (Ε. Πιερίδου).

glykanisos

Κι ενώ η Ραζάν υπογράφει τα χαρτιά που της δίνουν την αποκλειστική κυριότητα της ταβέρνας, ο Θανάσης πηγαίνει στην ταβέρνα και την ρωτάει αν τη νύχτα του φόνου του Αντρέα (Α. Αλεξίου), ήταν με τον Στρατή.

glykanisos

Ο Περικλής (Ν. Γεωργάκης) ανοίγει τα χαρτιά του και δείχνει σε όλους το βίντεο όπου ο Έκτορας (Α. Σταματάκης) προκαλεί το ατύχημα του Νικήτα (Φ. Καράλης).

Δείτε απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο: 

#glykanisos

instagram.com/glykanisos/

Πηγή: skai.gr