Κλείσιμο

Μαρίλια Μητρούση: Η αλλαγή ξεκινάει από μέσα μας

H ηθοποιός που ξεκινά «συνεδρίες» με την Γιατρό της ΣτΟργής αύριο, στις 9 το βράδυ και έρχεται να καλύψει τα κενά στην ιστορία της μητέρας, της Μάρως, μιλά στο skai.gr

Η ηθοποιός Μαρίλια Μητρούση, η τηλεοπτική Άννα Μανωλάκου από την «ΣτΟργή», μίλησε αποκλειστικά στο skai.gr για το θέατρο, την τηλεόραση, την αγάπη της για τη μουσική, καθώς και για την όμορφη καλλιτεχνική συγκυρία να πρωταγωνιστήσει δίπλα στη Μαρία Ναυπλιώτου και την Ευδοκία Ρουμελιώτη, στη δραματική σειρά του ΣΚΑΪ.

Μαρίλια Μητρούση- Ευδοκία Ρουμελιώτη

Η Άννα ξεκινάει τις συνεδρίες στο γραφείο της Γιατρού την ερχόμενη Παρασκευή 13/1 και ώρα 21:00 το βράδυ στον ΣΚΑΪ, και θα έρθει να καλύψει τα κενά στην ιστορία της μητέρας της, της Μάρως. Όλα όσα θα ακολουθήσουν, θα ανατρέψουν όσα γνωρίζαμε! Δείτε εν συνεχεία τι μας λέει η ηθοποιός, λίγο πριν την προβολή του νέου επεισοδίου.

•    Μίλησέ μας για τη συνεργασία σου με τη Μαρία Ναυπλιώτου και την Ευδοκία Ρουμελιώτη. Πώς ήταν το κλίμα στα γυρίσματα;

«Είναι η πρώτη μου τηλεοπτική δουλειά και νιώθω πολύ τυχερή που συνεργάστηκα με δύο τόσο σπουδαίες ηθοποιούς. Την Ευδοκία είχα την τύχη  να την γνωρίζω, την αγαπώ και είναι πολύ συγκινητικό το γεγονός ότι έκανε την τηλεοπτική μου μαμά . Είναι σπουδαία ηθοποιός αλλά κι ένας εκπληκτικός άνθρωπος. Με τη Μαρία Ναυπλιώτου συνεργάζομαι για πρώτη φορά κι εύχομαι να τύχει και στο θέατρο. Είναι εξαιρετική επαγγελματίας και πολύ όμορφος άνθρωπος. Το κλίμα κι η συνεργασία στα γυρίσματα είχε αγάπη και συγκίνηση».

•    Ποια σκηνή ξεχωρίζεις από την «ΣτΟργή»; Μία συγκινητική σκηνή που σε άγγιξε.

«Όλες οι σκηνές εξαιτίας της φύσης του έργου έχουν πολύ συγκίνηση. Αν ξεχωρίζω κάποια, είναι όταν η Γιατρός κι η Άννα βλέπουν τη Μάρω στην καρέκλα του ιατρείου, ενώ εκείνη δεν είναι στη ζωή». 

•    Ποιο μήνυμα περνάει η σειρά για σένα;

«Η σειρά αυτή έλειπε από την τηλεόραση. Η ενδοοικογενειακή βία, τα τραύματα που έχουμε ως παιδιά μπορούν να λυθούν. Το πιο σημαντικό για μένα είναι να πάρουν κουράγιο οι άνθρωποι μέσα από αυτήν τη σειρά και αν έχουν κάτι που δεν τους αφήνει να προχωρήσουν, να πάνε σε έναν ειδικό και να μιλήσουν. Η ψυχοθεραπεία δεν είναι ταμπού, είναι λύτρωση. Έτσι αλλάζει μια ολόκληρη κοινωνία. Από μας ξεκινάει η αλλαγή». 

Μαρίλια Μητρούση

•    Αν δεν ήσουν ηθοποιός, σε ποιο άλλο επάγγελμα θα έβλεπες τον εαυτό σου;

«Έχω τελειώσει το Εθνικό Ωδείο Αθηνών. Είμαι επαγγελματίας τραγουδίστρια - μουσικός. Είναι το άλλο μου επάγγελμα και το εξασκώ». 

•    Ετοιμάζεις κάτι νέο αυτήν την περίοδο; Τι σχέδια έχεις στα σκαριά;

«Κάνω κάποιες συζητήσεις για μια θεατρική δουλειά τον ερχόμενο χειμώνα. Θέλω πολύ να συνεχίσω την τηλεόραση, ποσό μάλλον στην αγκαλιά του ΣΚΑΪ που είχα μια εξαιρετική συνεργασία».

•    Προέρχεσαι από μία καλλιτεχνική οικογένεια. Συζητάς με τους γονείς σου για διάφορα θέματα της δουλειάς; Σε συμβουλεύουν;

«Πολλές φορές. Και με συμβουλεύουν και με βοηθούν. Η εμπειρία τους αλλά και το ταλέντο τους είναι κάτι που με έχει βοηθήσει πολύ». 

•    Ποιο είναι το αγαπημένο σου μέρος στην Αθήνα; Πού συχνάζεις συνήθως;

«Αγαπώ το κέντρο, Κολωνάκι και Εξάρχεια».

•    Θα μας δώσεις και μία ευχή για τους αναγνώστες του skai.gr για το νέο έτος;

«Εύχομαι τύχη, υγεία και όλες οι επιθυμίες τους να πραγματοποιηθούν».

#STORGI  skaitv.gr


 

Πηγή: skai.gr