Κλείσιμο

Game of Thrones: Ο Kit Harington αποκαλύπτει κρυφές πτυχές του John Snow

Ο γνωστός ηθοποιός Kit Harington μίλησε για τον ρόλο από το Game of Thrones που τον στιγμάτισε σε συνέδριο στο Λος Άντζελες

Ο Kit Harington αποκάλυψε κρυφές πτυχές του Τζον Σνόου από τη σειρά Game Of Throne, μιλώντας κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής του σε ένα συνέδριο στο Λος Άντζελες την Κυριακή.

Ο 35χρονος ηθοποιός μίλησε για το πώς τελείωσε ο Τζον στο φινάλε της σειράς τον Μάιο του 2019, μετά τη δολοφονία της Daenerys.

Ο Τζον είχε έναν από τους πιο ενδιαφέροντες χαρακτήρες σε ολόκληρη τη σειρά, για να μην αναφέρουμε ότι ήταν ένας από τους λίγους που κατάφεραν να επιβιώσουν.

Ο Τζον εισήχθη για πρώτη φορά ως ο μπάσταρδος γιος του Νεντ Σταρκ (Σον Μπιν), τον οποίο πήρε ο φύλακας του Βορρά στο Γουίντερφελ.

Τελικά στάλθηκε για να «πάρει το μαύρο» ως μέρος της Νυχτερινής Φρουράς, αν και τελικά επέστρεψε στο Winterfell για να πάρει την πατρίδα του πίσω από τον Ramsay Bolton (Iwan Rheon).

Υπήρχαν εδώ και καιρό εικασίες ότι υπήρχαν πολλά περισσότερα στη γενεαλογία του Τζον που είχαν αφεθεί, κάτι που τελικά επιβεβαιώθηκε στο φινάλε της 7ης σεζόν.

Ο Bran Stark (Isaac Hempstead Wright) έμαθε μέσω της «πράσινης όρασής» του ότι ο Τζον ήταν στην πραγματικότητα ο γιος του Rhaegar Targaryen και της Lyanna Stark, οι οποίοι παντρεύτηκαν νόμιμα, κάνοντας τον Τζον - του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Aegon Targaryen - τον μοναδικό πραγματικό κληρονόμο του Iron Throne.

Παρά το δικαίωμα του, αρνήθηκε να αποδεχθεί την κληρονομιά στην όγδοη και τελευταία σεζόν, προκαλώντας διχασμό μεταξύ αυτού και της Daenerys Targaryen (Emilia Clarke), με αποτέλεσμα να τη σκοτώσει και ο Bran να ονομαστεί νέος βασιλιάς του Westeros.

Η σειρά τελείωσε με τον Bran να καταδικάζει τον Jon στη Νυχτερινή Φρουρά - σε μια προσπάθεια να κατευνάσει τους υποστηρικτές της Daenerys - αν και τα τελευταία πλάνα του Τζον τον δείχνουν να περπατά ακριβώς μέσα από το Castle Black, οδηγώντας τους Wildlings πίσω στο πραγματικό τους σπίτι το North of the Wall.

Game Of Thrones

«Στο τέλος του σόου, τον βρήκαμε σε εκείνο το κελί, ετοιμαζόταν να αποκεφαλιστεί και ήθελε να αποκεφαλιστεί. Το γεγονός ότι πηγαίνει στο Τείχος είναι το μεγαλύτερο δώρο και επίσης η μεγαλύτερη κατάρα».

«Πρέπει να επιστρέψει στο μέρος με όλη αυτή την ιστορία να τον βαραίνει και να ζήσει τη ζωή του σκεπτόμενος πώς σκότωσε τον Dany, και σκεπτόμενος την Ygritte [την υποδύεται η Rose Leslie] να πεθάνει στην αγκαλιά του, σε συνδιασμό με το γεγονός πώς κρέμασε τον Olly [Brenock O'Connor]. Και όντως έζησε τη ζωή του σκεπτόμενος όλο αυτά το τραύματα, και αυτό είναι το ενδιαφέρον.

«Λοιπόν, νομίζω ότι εκεί που τον αφήνουμε στο τέλος της παράστασης, υπάρχει πάντα αυτό το συναίσθημα… Νομίζω ότι θέλαμε ένα είδος χαμόγελου ότι τα πράγματα είναι εντάξει. Δεν είναι καλά ».

Η σειρά του Jon Snow βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη, με τον δημιουργό του Game of Thrones George R.R. Martin να αποκαλύπτει ότι ο τίτλος θα είναι SNOW.
Επίσης, άφησε να εννοείται ότι ήταν ο Kit που είχε την ιδέα να συνεχίσει την ιστορία του Τζον σε μια νέα σειρά.

Έγραψε στο  blogback του τον Ιούνιο: «Ναι, ήταν ο Kit Harrington (sic) που μας έφερε την ιδέα.

«Δεν μπορώ να σας πω τα ονόματα των σεναριογράφων/παρουσιαστών, αφού δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα για κυκλοφορία… αλλά ο Kit τους έφερε επίσης, τη δική του ομάδα, και είναι καταπληκτικοί».
 

Πηγή: skai.gr