«Άπιστος»: Η Ντερίν ζητά εξηγήσεις από την Ασιγιά - Δείτε το trailer

Απόψε στις 21.00, στον ΣΚΑΪ     

Ο Αράς, ο τραυματίας που βοήθησε η Ασιγιά μετά το τροχαίο, έχει ξυπνήσει από το κώμα, αλλά δεν θυμάται τίποτα για τον εαυτό του και την παλιά του ζωή. Εκείνη κάνει ό,τι μπορεί για να τον βοηθήσει, ως γιατρός αλλά και ως φίλη. Ταυτόχρονα, ένα ακόμα πρόσωπο – μυστήριο εμφανίζεται και παρακολουθεί από μακριά την Ασιγιά. Εν τω μεταξύ, η Ντερίν ακόμα δεν έχει αποκαλύψει σε κανέναν ότι μπορεί και περπατάει ξανά.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 84

Η αστυνομία, προσπαθώντας να βρει λεπτομέρειες για την ταυτότητα του Αράς, ανακαλύπτει αρκετά ύποπτα στοιχεία στο αυτοκίνητό του και υποψιάζεται πως ίσως να μην έχει στ’ αλήθεια αμνησία. Ο Βολκάν κλείνει ραντεβού με τον άγνωστο αγοραστή του σπιτιού του και με μεγάλη έκπληξη ανακαλύπτει πως αυτός δεν είναι άλλος από την κυρία Γκιονούλ! Άραγε ποιο είναι το σχέδιό της; Θα μπορέσει να το κρατήσει μυστικό από τον άντρα και την κόρη της μέχρι το τέλος; Ο Αράς αρχίζει να έχει αναλαμπές από το παρελθόν του. Ένα κλειδί που βρέθηκε μαζί του στο σημείο του ατυχήματος ίσως να είναι το κομμάτι του παζλ που θα βοηθήσει να αποκαλυφθεί η ταυτότητα και η παλιά του ζωή. Τέλος, η Μπαχάρ λαμβάνει επιτέλους τα πιο ευχάριστα νέα της ζωής της!

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 85

Ο κύριος Χαλούκ ανακαλύπτει πως η γυναίκα του αγόρασε το σπίτι του Βολκάν και της Ντερίν και γίνεται έξαλλος μαζί της που έκανε ένα τόσο μεγάλο έξοδο πίσω από την πλάτη του. Η Μπαχάρ ανακοινώνει στον Μελίχ την εγκυμοσύνη της, αλλά πριν προλάβουν να χαρούν δέχονται την επίσκεψη της Γκιονούλ, η οποία έφυγε από το σπίτι της επ’ αόριστον μετά τον καυγά με τον Χαλούκ. Ο Βολκάν συνειδητοποιεί πως όσο η Ντερίν εξαρτάται από αυτόν, δεν θα μπορέσει ποτέ να απελευθερωθεί από τον γάμο τους. Πρέπει πάση θυσία να τη βοηθήσει να περπατήσει ξανά. Εν τω μεταξύ, η Ασιγιά πηγαίνει τον Αράς στο μέρος του ατυχήματος για να τον βοηθήσει να ξαναβρεί τη μνήμη του. 

 Δείτε χαρακτηριστικό απόσπασμα

Πηγή: skai.gr