Κυκλοφόρησε το τρέιλερ για το «Gutsy» με την Χίλαρι και τη Τσέλσι Κλίντον

«Είχα άγχος», παραδέχεται στο «Εntertainment» η πρώην Πρώτη Κυρία, Γερουσιαστής, υπουργός Εξωτερικών και υποψήφια για την προεδρία Χίλαρι.

Η Apple TV+ έδωσε στη δημοσιότητα το τρέιλερ για τη σειρά ντοκιμαντέρ «Gutsy» οκτώ επεισοδίων όπου η Χίλαρι και η Τσέλσι Κλίντον δίνουν το μικρόφωνο σε τολμηρές, γενναίες γυναίκες που κάνουν θετικές αλλαγές στον κόσμο.

«Είχα άγχος», παραδέχεται στο «Εntertainment» η πρώην Πρώτη Κυρία, Γερουσιαστής, υπουργός Εξωτερικών και υποψήφια για την προεδρία Χίλαρι. «Ήταν όμως και μία ευκαιρία να έλθουμε μαζί με την Τσέλσι κοντά σε θέματα για τα οποία μιλούσαμε από τότε που ήταν μικρό κορίτσι. Δεν ήμουν μόνη μου, δεν ήταν μόνη της. Ήμασταν μαζί σε αυτό».

Δείτε το τρέιλερ

«Δουλεύουμε πάνω στη σχέση μας», προσθέτει η συγγραφέας και υπέρμαχος της δημόσιας υγείας Τσέλσι. «Είμαστε πολύ ανοιχτοί και ειλικρινείς και μας αρέσει να έχουμε νέες εμπειρίες μαζί».

Βασισμένη στο μπεστ σέλερ «The Book of Gutsy Women», η σειρά παρουσιάζει την πρώην υποψήφια Πρόεδρο των ΗΠΑ και την κόρη της να συναντούν γυναίκες καλλιτέχνιδες, ακτιβίστριες, ηγέτες κοινοτήτων και καθημερινές ηρωίδες, όπως η Γκλένον Ντόιλ, η δρ Τζέιν Γκούνταλ, η Μαρίσκα Χάργκιτεϊ, η Γκόλντι Χόουν, η Κέιτ Χάντσον, η Κιμ Καρντάσιαν, η Megan Τhee Stallion, η Έιμπερ Ράφιν, η Έιμι Σούμερ, η Γκλόρια Στάινεμ και η Γουάντα Σάικς.

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Σεπτεμβρίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ