Ο Γούντι Άλεν σκέφτεται σοβαρά να αποσυρθεί – Το αποκάλυψε στον Άλεκ Μπάλντουιν

Οι δύο τελευταίες ταινίες του Γούντι Άλεν είναι το «A Rainy Day In New York» του 2019 και το «Rifkin’s Festival» του 2021, που αμφότερα κυκλοφόρησαν μετά τη διακοπή του συμβολαίου του σκηνοθέτη με την Amazon

Ο Γούντι Άλεν έδωσε συνέντευξη στον Άλεκ Μπάλντουιν μέσω Instagram Live και αποκάλυψε ότι σκοπεύει να γυρίσει μια νέα ταινία στο Παρίσι αυτό το φθινόπωρο. 

Μάλιστα, ο σκηνοθέτης αποκάλυψε ότι η 50ή του ταινία, που προηγουμένως λεγόταν ότι θα ήταν ένα δράμα παρόμοιο με το «Match Point» του 2005, πιθανότατα να είναι η τελευταία της καριέρας του. 

Εκεί ο σκηνοθέτης εξήγησε: «Πιθανόν θα κάνω τουλάχιστον μία ακόμα ταινία. Πολύς από τον ενθουσιασμό έχει παρέλθει. Όταν έκανα μια ταινία, αυτή πήγαινε στις αίθουσες όλης της χώρας. Τώρα κάνεις μια ταινία και παίζεται για κάνα δυο εβδομάδες. Ίσως 4 ή 6 εβδομάδες και μετά πηγαίνει κατευθείαν στο streaming. Δεν είναι το ίδιο. Και δεν το απολαμβάνω το ίδιο». 

Ο Άλεν συνέχισε, λέγοντας: «Δεν διασκεδάζω το ίδιο φτιάχνοντας μιας ταινία που βγαίνει στις αίθουσες. Ήταν ωραίο συναίσθημα να ξέρεις ότι 500 άνθρωποι την βλέπουν συγχρόνως. Δεν ξέρω πώς νιώθω με το να φτιάχνω ταινίες. Θα κάνω άλλη μία και θα δω πώς νιώθω».

Οι δύο τελευταίες ταινίες του Γούντι Άλεν είναι το «A Rainy Day In New York» του 2019 και το «Rifkin’s Festival» του 2021, που αμφότερα κυκλοφόρησαν μετά τη διακοπή του συμβολαίου του σκηνοθέτη με την Amazon, αφού η υπόθεση αναφορικά με την Ντίλαν Φάροου από το 1992 ξαναήρθε στην επικαιρότητα. 

Πηγή: skai.gr