Κλείσιμο

Γούντι Άλεν: Δε βίασα την 7χρονη θετή κόρη μου

Σε νέα κατηγορηματική άρνηση των κατηγοριών που εξαπέλυσε πρόσφατα εναντίον του η άλλοτε υιοθετημένη κόρη του, Ντίλαν Φάροου, πως την κακοποίησε σεξουαλικά όταν αυτή ήταν 7 ετών, προέβη ο διάσημος σκηνοθέτης Γούντι Άλεν, μέσω επιστολής που έστειλε στην εφημερίδα New York Times.

Η απάντηση του Άλεν έρχεται πέντε ημέρες αφότου η ίδια εφημερίδα δημοσίευσε επιστολή-κατηγορώ της ίδιας της Ντίλαν, μέσω της οποίας η 28χρονη πλέον κοπέλα αφηγήθηκε με εντυπωσιακά λεπτομερή τρόπο το φερόμενο βιασμό της από τον τότε θετό πατέρα της.

Η υπόθεση δεν είναι καινούργια. Το 1992 η Μία Φάροου είχε κατηγορήσει τον Άλεν πως βίασε την κόρη της. Κατά τη δίκη για το διαζύγιό τους και την επιμέλεια των παιδιών τους ο δικαστής αποφάσισε πως οι καταγγελίες της Φάροου δεν μπορούσαν να στοχειοθετηθούν, ενώ ούτε η αστυνομική έρευνα κατέληξε σε απαγγελία κατηγοριών σε βάρος του διάσημου σκηνοθέτη.

Στη επιστολή του στους NYT, ο Άλεν κρατά τη γραμμή που τηρεί από το 1992, κατηγορώντας τη Φάροου πως λόγω του μίσους που τρέφει προς τον ίδιο «δηλητηρίασε» το μυαλό της 7χρονης τότε Ντίλαν, πείθοντάς την πως έπεσε θύμα βιασμού από τον πατριό της.

«Εγώ δεν κακοποίησα ποτέ την Ντίλαν», γράφει ο Άλεν. «Την αγάπησα και ελπίζω κάποια στιγμή να αντιληφθεί πως έχει απομακρυνθεί από έναν στοργικό πατέρα και εξαπατηθεί από τη μητέρα της, η οποία νοιάζεται περισσότερο για το πώς θα ξεσπάσει το θυμό της παρά για την ευημερία της κόρης της.

»Θα μπορούσε να είναι πιο ξεκάθαρο; Ο κ. Άλεν δεν κακοποίησε την Ντίλαν, κατά πάσα πιθανότητα ένα αγχωμένο επτάχρονο κορίτσι, που προπονήθηκε από τη Μία Φάροου», προσθέτει ο Άλεν, αναφερόμενος στον εαυτό του στο τρίτο πρόσωπο.
Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ