Naomi Campbell: Ποζάρει χωρίς σουτιέν και παραδέχεται ότι απέρριψε δουλειές για να είναι με τα παιδιά της

«Τα πράγματα αλλάζουν όταν γίνεσαι μητέρα και δεν διαφέρω από οποιονδήποτε άλλο γονέα», ανέφερε η «μαύρη γαζέλα» της πασαρέλας

Η Ναόμι Κάμπελ έμεινε χωρίς σουτιέν για μια νέα φωτογράφιση που κοσμεί το εξώφυλλο του τεύχους Μαρτίου του «ELLE». Στη συνέντευξή της, η «μαύρη γαζέλα» της πασαρέλας, η οποία έχει μια κόρη δύο ετών και έναν γιο επτά μηνών, παραδέχτηκε ότι δεν διαφέρει από οποιονδήποτε άλλο γονέα σε μια σπάνια συνέντευξη για τη μητρότητα.

Η Ναόμι Κάμπελ

Η Ναόμι Κάμπελ, η οποία σπάνια μιλάει για τα παιδιά της και δεν έχει αποκαλύψει ακόμα το όνομα κανενός από αυτά, μίλησε για το πώς έχουν αλλάξει οι προτεραιότητές της από τότε που έγινε μητέρα.

«Τα πράγματα αλλάζουν όταν γίνεσαι μητέρα και δεν διαφέρω από οποιονδήποτε άλλο γονέα. Έπρεπε να πάρω αποφάσεις στη ζωή μου. Από τότε που η κόρη μου άρχισε να πηγαίνει στο σχολείο, υπάρχουν πράγματα που μου έχουν προσφερθεί και που θα ήθελα πολύ να κάνω και θα τα έκανα αν μπορούσα. Ωστόσο, πρέπει να είμαι εκεί την πρώτη ημέρα που η κόρη μου θα ξεκινήσει το σχολείο. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Πρέπει να είμαι εκεί για να την παραλάβω», ανέφερε με ειλικρίνεια το διάσημο μοντέλο. 

H Naomi Campbell

Και το διάσημο μοντέλο συνέχισε: «Τα παιδιά μου έρχονται πρώτα σε ό,τι κάνω. Και η κόρη μου είναι πολύ καλή. Καταλαβαίνει ότι η μαμά δουλεύει. Αλλά, για μένα, είναι σημαντικό να είμαι εκεί, ειδικά όταν της λέω: "Έρχομαι να σε πάρω". Αν πω ότι είμαι εκεί, είμαι εκεί. Και στις φιλίες, αν λέω ότι είμαι εκεί, είμαι εκεί»

Η Naomi, επίσης, ανέφερε ότι η κόρη της είναι πολύ έμπειρη όταν πρόκειται να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο μαζί της και ελπίζει να εμφυσήσει μια «απεριόριστη αίσθηση των δυνατοτήτων» στα παιδιά της. «Θέλω τα παιδιά μου να δουν τον κόσμο και να κατανοήσουν διαφορετικούς πολιτισμούς, όπως έκανε η μαμά μου με μένα». Η Naomi έγινε μαμά για πρώτη φορά το 2021, όταν υποδέχτηκε την κόρη της.

H Naomi Campbell


Μάλιστα, ο ερχομός της μικρής προκάλεσε πολλές εικασίες για το αν το διάσημο μοντέλο χρησιμοποίησε παρένθετη μητέρα, επειδή, όπως λένε οι «κακές γλώσσες», δεν εντοπίστηκε με εμφανή κοιλίτσα κατά τους μήνες που προηγήθηκαν της γέννησης.

Η ίδια έχει υπονοήσει στο παρελθόν την παρένθετη μητρότητα, υποστηρίζοντας ότι η επιστήμη της έδωσε την ευκαιρία να δημιουργήσει οικογένεια όποτε θέλει… 

H Naomi Campbell

Το μοντέλο με καταγωγή από το Λονδίνο ανακοίνωσε τον Ιούνιο ότι έγινε ξανά μητέρα σε ηλικία 53 ετών, αφού καλωσόρισε τον γιο της, στο Λος Άντζελες.
 

Πηγή: skai.gr