Ράπανος: Η Εθνική Τράπεζα είναι αρωγός στην προσπάθεια της χώρας

«Στην δύσκολη χρονική περίοδο που διανύουμε χρειάζεται υπομονή, επιμονή και σκληρή δουλειά, δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις» τόνισε ο πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας Βασίλης Ράπανος σε χαιρετισμό του σε εκδήλωση με θέμα το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ οίκον: νέα κατεύθυνση και ευκαιρίες».

Σε μια εποχή έντονου λαϊκισμού χρειάζεται νηφαλιότητα για να δούμε την πραγματικότητα κατάματα, είπε ο κ. Ράπανος, επισημαίνοντας επίσης ότι ανάπτυξη σε μια χώρα με μεγάλη αβεβαιότητα δεν μπορεί να υπάρξει. Αναγκαία συνθήκη είναι να υπάρξει δημοσιονομική σταθεροποίηση ώστε να ξεκίνησε η ανάπτυξη.

Ο κ. Ράπανος επισήμανε ότι στην δύσκολη αυτή προσπάθεια που καταβάλει η χώρα μας χρειάζεται πατριωτική συνείδηση την οποία διαθέτει η Εθνική Τράπεζα. Να είστε βέβαιοι ότι η Εθνική Τράπεζα θα είναι αρωγός στην δύσκολη αυτή προσπάθεια, όπως άλλωστε έκανε σε κάθε δύσκολη περίοδο που βρέθηκε η χώρα μας είπε ο κ.Ράπανος.

Σε χαιρετισμό του στην εκδήλωση ο υφυπουργός ΥΠΕΚΑ Γ. Μανιάτης αναφέρθηκε στη σημασία του προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ' οίκον», επισημαίνοντας γενικότερα ότι ο τομέας εξοικονόμησης ενέργειας στην χώρα μας αποτελεί το πιο σπουδαίο και ανεκμετάλλευτό εθνικό κοίτασμα ενέργειας στην Ελλάδα.

Πηγή: Kathimerini.gr
Πηγή: skai.gr