ΣΚΑΪ: Νέοι καθαρισμοί σε Γιάννενα και Θεσσαλονίκη

Ο ΣΚΑΪ, μαζί με τους συνεργαζόμενους ραδιοφωνικούς σταθμούς ανά την Ελλάδα, συνεχίζουν τη μεγαλύτερη εκστρατεία καθαρισμού που έχει γίνει μέχρι σήμερα.

Ακροατές, από την Αθήνα αλλά και από την υπόλοιπη Ελλάδα, προτείνουν περιοχές που χρειάζονται καθαρισμό και φροντίδα, μέσα από το kathariellada.skai.gr, ή στο τηλέφωνο 210-4800095. Όλοι μαζί - ΣΚΑΪ, συγγενείς, φίλοι, γείτονες - με σύνθημα «Καθαρίζουμε την Ελλάδα, Ομορφαίνουμε την Ελλάδα» δημιουργούμε ομάδες καθαρισμού και αναλαμβάνουμε δράση σε: δρόμους, πλατείες, γειτονιές, δάση, παραλίες.

Το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στις 10 το πρωί καθαρίζουμε:

Στα Ιωάννινα. Το ερασιτεχνικό σωματείο ΠΑΣ Γιάννινα, σε συνεργασία με το δήμο Ιωαννίνων και την Περιφέρεια Ηπείρου, διοργανώνουν δράση καθαρισμού της παραλίμνιας περιοχής Ιωαννίνων. Σημείο συνάντησης, η πλατεία Μαβίλη. Στη δράση θα λάβουν μέρος, το τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου και η οργάνωση Pagouristas. Συνεργάζεται ο ραδιοφωνικός σταθμός στα Ιωάννινα ΒΗΜΑ FM 90,1

Τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου στις 9 το πρωί καθαρίζουμε:

Στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα Εθελοντισμού (5 Δεκεμβρίου), ο Δήμος Λαγκαδά Θεσσαλονίκης διοργανώνει καθαρισμό από μπάζα και σκουπίδια, σε ποτάμια και ρέματα της ορεινής κοινότητας Λαγκαδικίων. Σημείο συνάντησης, η κεντρική πλατεία του χωριού.
Πηγή: skai.gr