Κλείσιμο

Βρήκε τη γάτα της 11 χρόνια μετά την εξαφάνισή της

Μια γυναίκα επανενώθηκε με τη γάτα της 11 χρόνια αφότου ανέφερε την εξαφάνισή της

Η Daisy δεν κατάφερε να επιστρέψει σπίτι αμέσως μετά τη μετακόμιση της γυναίκας που την φρόντιζε στην περιοχή Caerphilly,στην Ουαλία,  Σίαν Σίξτον, το 2012.

Όμως, σύμφωνα με το BBC, την περασμένη εβδομάδα, η γυναίκα έλαβε ένα ξαφνικό τηλεφώνημα από έναν κτηνίατρο που την πληροφόρησε ότι μια γάτα που φορούσε μικροτσίπ έχει φτάσει στην κλινική του. 

«Είμαι ακόμα σε κατάσταση σοκ», δήλωσε η 43χρονη. Παρόλα αυτά, η κλινική εικόνα της γάτας δεν ήταν καλή, καθώς είχε γρίπη και φτερνιζόταν. Οι ντόπιοι που τη φρόντιζαν ως αδέσποτη γάτα θεωρούσαν ότι δεν θα επιβιώσει τον χειμώνα και γι αυτό την μετέφεραν στον κτηνίατρο. 

Πλέον στα 17 της χρόνια η Daisy επέστρεψε στην ιδιοκτήτριά της και ανταποκρίνεται στη φαρμακευτική αγωγή. Μάλιστα η Daisy θα συναντήσει και την αδερφή της η οποία ζει ακόμα με την Σίξτον ενώ υπάρχουν ακόμη δύο γάτες στο σπίτι που θα πρέπει να γνωρίσει, την Tillie και τη Sparkle.

«Επέζησε όλο αυτό το διάστημα και τώρα, στις τελευταίες μέρες της, επιστρέφει επιτέλους σε εμάς», δήλωσε η 43χρονη. «Ελπίζουμε να μπορέσει να ζήσει τις υπόλοιπες μέρες της μαζί μας», συμπλήρωσε. 

«Θα είναι πολύ ενδιαφέρον να τις συστήσουμε ξανά. Αναρωτιέμαι αν θα αναγνωρίσουν η μία την άλλη» είπε η Σίξτον.

Πηγή: skai.gr