Βρετανία: Στο κήπο παιδόφιλου εντοπίστηκε σκελετός 19χρονου κοριτσιού που είχε εξαφανιστεί πριν τρία χρόνια

Εννέα μόλις μήνες μετά την εξαφάνιση της 19χρονης, ο αδελφός της βρέθηκε κρεμασμένος στο διαμέρισμά του 

Τα ίχνη της 19χρονης Leah Croucher χάθηκαν το πρωί της 15ης Φεβρουαρίου του 2019 όταν ξεκίνησε για τη δουλειά της. Δεν έφτασε όμως ποτέ και οι γονείς της, Κλερ και Τζον, ανέφεραν την εξαφάνισή της. 

Οι έρευνες για την τύχη της Λία συνεχίζονταν, ενώ προχθές το βράδυ, οι αρχές εντόπισαν σκελετό ο οποίος πιστεύεται ότι ανήκει στην 19χρονη καθώς δίπλα βρέθηκε και το σακίδιό με προσωπικά της αντικείμενα, που κρατούσε πριν εξαφανιστεί. Ωστόσο οι ιατροδικαστικές έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί αν πρόκειται για την αγνοούμενη.

Επίσης για τον εντοπισμό του ενόχου, οι έρευνες στρέφονται προς έναν παιδόφιλο που είχε καταδικαστεί για επίθεση σε δύο εφήβους και οποίος φαίνεται ότι κατοικούσε στο συγκεκριμένο σπίτι στο Μίλτον Κέινς του Μπάκιγχαμσάιρ, στο κήπο του οποίου βρέθηκαν τα οστά.

Οπως αναφέρει σε εκτενές ρεπορτάζ της η Daily Mail, οι αστυνομικοί ψάχνουν εξονυχιστικά την μονοκατοικία 490.000 λιρών που βρίσκεται στο Μίλτον Κέινς του Μπάκιγχαμσάιρ και απέχει περίπου μισό χιλιόμετρο από το σπίτι της κοπέλας. Οι γονείς του δράστη είπαν πάντως στους «Times» ότι μετακόμισαν πριν από την εξαφάνιση της Leah και δεν είχαν δει τον γιο τους «εδώ και χρόνια»

Στο μεταξύ και οι γείτονες ισχυρίστηκαν ότι η μονοκατοικία ήταν άδεια από το 2019.

Αποκαλύφθηκε επίσης ότι η νεαρή περνούσε τακτικά έξω από το συγκεκριμένο σπίτι, καθώς πήγαινε στη δουλειά της. Σύμφωνα με πηγές, που επικαλείται η βρετανική εφημερίδα, μεγάλο μέρος της ιατροδικαστικής εργασίας έχει επικεντρωθεί σ΄ ένα από τα ταβάνια του σπιτιού καθώς και στο εγκαταλελειμμένο βαν που βρίσκεται έξω από τη μονοκατοικία.

Οι γονείς του καταδικασμένου παιδόφιλου, είπαν στους Times ότι η οικογένεια είχε μετακομίσει πριν από την εξαφάνιση της Leah. Η μητέρα του είπε επίσης στην εφημερίδα ότι δεν είχαν δει τον καταδικασμένο σεξουαλικό δράστη «εδώ και χρόνια».

Τραγική ειρωνεία

Εννέα μόλις μήνες μετά την εξαφάνιση της 19χρονης, ο αδελφός της βρέθηκε κρεμασμένος στο διαμέρισμά του στο Bletchley του Milton Keynes. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου πέθανε δύο μέρες αργότερα.

Πηγή: skai.gr