Κλείσιμο

Απαγγέλθηκαν επίσημα κατηγορίες για σεξουαλικές επιθέσεις στον Κέβιν Σπέισι

Οι πράξεις για τις οποίες κατηγορείται ο Σπέισι φέρεται να τελέστηκαν την περιόδο μεταξύ των ετών 2005 και 2013.

Ο Κέβιν Σπέισι πρόκειται να παρουσιαστεί στο δικαστήριο την Πέμπτη, καθώς του απαγγέλθηκαν επίσημα κατηγορίες για σεξουαλικές επιθέσεις, όπως επιβεβαίωσε τη Δευτέρα η βρετανική Μητροπολιτική Αστυνομία.

Στον βραβευμένο με Όσκαρ 62χρονο Αμερικανό ηθοποιό απαγγέλθηκαν κατηγορίες για σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον τριών ανδρών.

Αντιμετωπίζει επίσης μια πρόσθετη κατηγορία ότι υποχρέωσε ένα άτομο σε διεισδυτική σεξουαλική δραστηριότητα χωρίς τη συγκατάθεσή του.

Οι πράξεις για τις οποίες κατηγορείται ο Σπέισι φέρεται να τελέστηκαν την περιόδο μεταξύ των ετών 2005 και 2013.

Ο πρώτος καταγγέλλων δήλωσε ότι δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από το διάσημο ηθοποιό δύο φορές το Μάρτιο του 2005 στο Λονδίνο.

Ο δεύτερος άνδρας τον καταγγέλλει κι εκείνος ότι είχε δύο δυσάρεστες συναντήσεις μαζί του. Την πρώτη φορά δέχτηκε σεξουαλική επίθεση στο Λονδίνο τον Αύγουστο του 2008 από τον ηθοποιό, ενώ τη δεύτερη τον ανάγκασε να συμμετάσχει σε διεισδυτική σεξουαλική δραστηριότητα χωρίς συγκατάθεση.

Ο τρίτος άνδρας τον κατηγορεί για σεξουαλική επίθεση στο Γκλόστερσαιρ, τον Απρίλιο του 2013.  Τα ονόματα των ανδρών δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα.

Υπενθυμίζεται πως στο παρελθόν και ο ηθοποιός Άντονι Ραπ είχε δηλώσει ότι ο Σπέισι τον ανάγκασε να συμμετάσχει σε σεξουαλικές δραστηριότητες, όταν ήταν ανήλικος.
 

Πηγή: news.sky.com