Η Στόρμι Ντάνιελς «ανυπομονεί» να καταθέσει εναντίον του Τραμπ και ελπίζει να φυλακιστεί

«Δεν έχω τίποτα να κρύψω, είμαι η μόνη που έχει πει την αλήθεια», αναφέρει η Στόρμι Ντάνιελς 

Η πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών Στόρμι Ντάνιελς αναφέρει ότι ανυπομονεί να καταθέσει στη δίκη για την φερόμενη σεξουαλική της σχέση με τον πρώην Αμερικανό πρόεδρο και τον χρηματισμό της για να μην προβεί σε αποκαλύψεις και ότι επίσης αξίζει να πάει στη φυλακή.

«Είναι τρομακτικό», είπε η 44χρονη ηθοποιός στον αρθρογράφο της Post, Πιρς Μόργκαν, ότι μπορεί να είναι μάρτυρας εάν οι ιστορικές κατηγορίες εναντίον του Τραμπ, 76 ετών, καταλήξουν σε δίκη.«Κάθε φορά που βρίσκεσαι στη δημοσιότητα είναι τρομακτικό», είπε σχετικά με την πιθανότητα να κληθεί ως μάρτυρας. «Οπότε είναι αποθαρρυντικό, αλλά το περιμένω με ανυπομονησία», δήλωσε η Ντάνιελς, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Στέφανι Κλίφορντ, σε ένα teaser της συνέντευξής της που είναι προγραμματισμένη να μεταδοθεί την Πέμπτη.

«Επειδή δεν έχω τίποτα να κρύψω – είμαι η μόνη που έχει πει την αλήθεια». Ο Τραμπ έχει αρνηθεί οποιαδήποτε σχέση με τον Ντάνιελς.

Η Ντάνιελς ισχυρίζεται ότι εκείνη και ο Τραμπ είχαν σεξουαλική επαφή και ότι δέχθηκε 130.000 δολάρια από τον πρώην δικηγόρο του, πριν από τις εκλογές του 2016 με αντάλλαγμα τη σιωπή της.

«Το να με καλέσουν (ως μάρτυρα) νομιμοποιεί την ιστορία μου και το ποια είμαι, και αν δεν το κάνουν είναι σχεδόν σαν να με κρύβουν»,αναφέρει η ίδια χαρακτηριστικά.

Η Ντάνιελς είπε επίσης ότι πιστεύει ότι ο πρώην πρόεδρος αξίζει φυλάκιση εάν κριθεί ένοχος για ορισμένες από τις 34 ομοσπονδιακές κατηγορίες που αντιμετωπίζει, οι οποίες προέρχονται από τις αποκαλούμενες πληρωμές «catch-and-kill» για να αυξήσει τις πιθανότητές του να κερδίσει τις εκλογές.

Πηγή: nypost.com