Σφοδρή επίθεση Πριγκόζιν κατά υπ. Άμυνας της Ρωσίας: Δεν κάνατε απολύτως τίποτα για να τα εξαφανίσετε τα drones

«Σηκωθείτε από τα γραφεία σας στα οποία έχετε τοποθετηθεί για να υπερασπιστείτε αυτή τη χώρα», είπε σε ηχογραφημένο του μήνυμα ο επικεφαλής της ρωσικής Wagner

Ο Γιεβγκένι Πριγκόζιν, επικεφαλής της ρωσικής ιδιωτικής στρατιωτικής εταιρείας Wagner, εξαπέλυσε για ακόμα μία φορά σφοδρή επίθεση κατά του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας μετά από φερόμενη επίθεση με drones στη Μόσχα την Τρίτη.

Ο Πριγκόζιν υποστήριξε σε ηχογραφημένο του μήνυμα στο κανάλι του στο Telegram ότι γνώριζε και ανησυχούσε για την επίθεση με drone.

«Ως άτομο που το καταλαβαίνει κάπως αυτό, μπορώ να σας πω ότι πριν από πολλά χρόνια ήταν απαραίτητο να ασχοληθούμε με αυτά τα προγράμματα [drone] - τώρα είμαστε χρόνια πίσω από τους αντιπάλους μας, χρόνια, ίσως και δεκαετίες», είπε απαντώντας στο ερώτηση δημοσιογράφου.

Υποστήριξε επίσης ότι το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δεν κάνει «απολύτως τίποτα» για να καλύψει τις εξελίξεις στην τεχνολογία των drone.

«Σχετικά με τα drones που πετούν πάνω από τη Μόσχα-- βρωμερά ζώα, τι κάνετε; Σηκωθείτε από τα γραφεία σας στα οποία έχετε τοποθετηθεί για να υπερασπιστείτε αυτή τη χώρα», είπε.

«Είστε το Υπουργείο Άμυνας. Δεν κάνατε τίποτα για να τα εξαφανίσετε», συνέχισε, υποστηρίζοντας ότι είχε προειδοποιήσει πολλές φορές για την απειλή, αλλά ότι οι αξιωματούχοι δεν έκαναν τίποτα για να την αποτρέψουν.

«Γιατί επιτρέπετε σε αυτά τα drones να χτυπήσουν τη Μόσχα; Αφήστε τα σπίτια σας να καούν» είπε ασκώντας δριμύ κριτική στο ρωσικό υπουργείο Άμυνας. 

Πηγή: skai.gr