Γεβγκένι Πριγκόζιν: Σαρκαστικά σχόλια για τις περούκες και τις μεταμφιέσεις του αρχηγού της Wagner - Φωτό

Ουκρανικά ΜΜΕ τρολάρουν τις μεταμφιέσεις του Πριγκόζιν - «Αυτό θυμίζει μιμίδιο... ποιος Πριγκόζιν είσαι σήμερα;» αναφέρει χαρακτηριστικά το Nexta

Κατά τη διάρκεια της έρευνας στην έπαυλη, ή καλύτερα ανάκτορο, του ιδρυτή της PMC Wagner, Γεβγκένι Πριγκόζιν την ημέρα της ανταρσίας του, οι ρωσικές δυνάμεις ασφαλείας, μεταξύ άλλων, βρήκαν πλαστά έγγραφα με διαφορετικά ονόματα, καθώς και περούκες και ψεύτικα γένια.

Όπως προέκυψε, το «αφεντικό» της Wagner χρησιμοποίησε όλα αυτά τα «κατασκοπευτικά» «εργαλεία» για τα ταξίδια του στο εξωτερικό και για να κρύβεται.

Πριγκόζιν


Στο πλαίσιο αυτό, δημοσιεύτηκαν στα ρωσικά ΜΜΕ φωτογραφίες που φαίνεται να ανήκουν στο προσωπικό αρχείο του Πρικόζιν, και τον δείχνουν να φορά τις περούκες ως μέρος διαφόρων μεταμφιέσεων. 

«Γεγονός είναι ότι η μεταμφίεση του αρχηγού των Βαγκνεριτών μοιάζει τόσο αφύσικη που θυμίζει περισσότερο με κακομακιγιαρισμένο ηθοποιό σε κάποιο επαρχιακό θέατρο» σχολιάζουν σαρκαστικά ουκρανικά ΜΜΕ.

«Αυτό θυμίζει μιμίδιο... ποιος Πριγκόζιν είσαι σήμερα;» αναφέρει χαρακτηριστικά το Nexta. 


 

Το Κρεμλίνο διαβεβαίωσε σήμερα πάντως, πως δεν παρακολουθεί τον Γεβγκένι Πριγκόζιν, μετά την αποκάλυψη του προέδρου της Λευκορωσίας ότι ο επικεφαλής της Wagner βρίσκεται πλέον στη Ρωσία και όχι στη Λευκορωσία, όπως προβλεπόταν από τη συμφωνία με την οποία μπήκε τέλος στην ανταρσία του.

«Δεν παρακολουθούμε τις κινήσεις του» δήλωσε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ για τον Πριγκόζιν, προσθέτοντας πως ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν επικοινωνεί «αρκετά συχνά» με τον Λευκορώσο ομόλογό του Αλεξάντρ Λουκασένκο.

Νωρίτερα σήμερα, ο Λουκασένκο δήλωσε ότι ο Γεβγκένι Πριγκόζιν δεν βρίσκεται πλέον στο έδαφος της Λευκορωσίας, αλλά στην Αγία Πετρούπολη, διευκρινίζοντας ότι ο αρχηγός της Wagner, στο σπίτι του οποίου έγινε έφοδος από την FSB, είναι ελεύθερος και προσθέτοντας ότι ο Βλαντίμιρ Πούτιν «δεν θα εξοντώσει τον Πριγκόζιν».

Πριγκόζιν

Πηγή: skai.gr