Προτάσοφ σε ΣΚΑΪ: Για κάθε μέτρο στο Κίεβο θα πεθαίνει πολύς κόσμος– Νιώθουμε μίσος για τους Ρώσους

Σε εικόνες Στάλινγκραντ παρέπεμψε με τις δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ ο πρώην άσος του Ολυμπιακού Όλεγκ Προτάσοφ ο οποίος διαμένει κοντά στο εμπόλεμο Κίεβο, στο σπίτι του επίσης πρώην «ερυθρόλευκου» ποδοσφαιριστή Γκενάντι Λιφτότσενγκο. 

Προϊδεάζοντας για μάχες στο Κίεβο με τους Ρώσους οικοδομικό τετράγωνο με οικοδομικό τετράγωνο και σπίτι με σπίτι, ο Όλεγκ Προτάσοφ ανέφερε χαρακτηριστικά «για κάθε μέτρο αν μπουν μέσα, θα πεθαίνει πολύς κόσμος, όλοι οι άνδρες πήραν όπλα - εκτός από τους στρατιώτες».

«Γι’ αυτό ρίχνει τόσες βόμβες θέλει να προκαλέσει πανικό» εξήγησε. «Πού είναι ο καλύτερος στρατός του κόσμου; Χάνουν πολλά τανκ (…) έκανε λάθος ο ηγέτης της Ρωσίας ότι θα τον περιμένουν… Νιώθουμε μίσος για τους Ρώσους» ανέφερε μάλιστα ο παλαίμαχος παίκτης του Ολυμπιακού με μητέρα Ρωσίδα. 

«Ακούμε βομβαρδισμούς… Ρίχνει βόμβες στο Κίεβο. Δεν μπορείς να κυκλοφορήσεις στη χώρα, έκλεισαν τους δρόμους, χαλάσαμε και εμείς τους δρόμους για να μην προχωρήσει ο εχθρός» δήλωσε.  «Κανείς δεν περίμενε ότι θα περικυκλώσει τη χώρα μας αυτός ο τρελός» είπε, αποφεύγοντας να αναφέρει το όνομα του Πούτιν. 

«Περιμένουμε ανά πάσα στιγμή να μπει μέσα (στην Ουκρανία) και η Λευκορωσία» τόνισε.

«Ο Πούτιν ήθελε να μας κατακτήσει το πολύ μέσα σε τρεις μέρες να μπει στο Κίεβο, να ρίξει την κυβέρνηση να τον περιμένει ο ουκρανικός λαός με τα λουλούδια και μετά να δεχθούμε εμείς ότι η Κριμαία και το Ντονέτσκ ήταν δικά τους. Χάνει πολλά τανκς, μας βοήθησαν Αμερικανοί και Ευρωπαίοι με όπλα, θέλαμε και παραπάνω».  Για τον Ζελένσκι σχολίασε πως «το παιδί είναι ήρωας είδατε πώς μίλησε χθες στην Ευρωπαϊκή Βουλή». 

«Έχει τελειώσει για όλο τον κόσμο ο Πούτιν έφερε τη χώρα του 30 – 40 χρόνια πίσω, ήθελε να κάνει τη Ρωσία Σοβιετική Ένωση και την έκανε» δήλωσε ειρωνικά ο Όλεγκ Προτάσοφ.  

Πηγή: skai.gr