Τα δάκρυα της Ολένα Ζελένσκα όταν έμαθε για την συντριβή του ελικοπτέρου στην Ουκρανία - Δείτε φωτογραφίες

Στο άκουσμα της είδησης η Πρώτη Κυρία της Ουκρανίας ξέσπασε σε κλάματα λίγο πριν της δοθεί το μικρόφωνο προκειμένου να μιλήσει στο φόρουμ στο Νταβός

Δάκρυσε η Πρώτη Κυρία της Ουκρανίας, Ολένα Ζελένσκα όταν πληροφορήθηκε για την συντριβή του ελικοπτέρου το πρωί της Τετάρτης κοντά σε νηπιαγωγείο και κτίριο με κατοικίες στην πόλη Μπρόβαρι, βορειοανατολικά της πρωτεύουσας Κιέβου που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 14 άνθρωποι, ανάμεσά τους ο υπουργός Εσωτερικών της χώρας και ένα παιδί.

Ολένα Ζελένσκα

Η Ολένα Ζελένσκα βρίσκεται στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός μαζί με μεγάλη αντιπροσωπεία της Ουκρανίας. Στο άκουσμα της είδησης, ξέσπασε σε κλάματα, λίγο πριν της δοθεί το μικρόφωνο προκειμένου να μιλήσει στο φόρουμ. 

Ζελένσκα

«Ακόμα μια πολύ θλιβερή ημέρα σήμερα, νέες απώλειες. Νομίζω ότι καταλαβαίνετε τα συναισθήματά μου. Ίσως είμαι λίγο εκτός τόπου και χρόνου για τον πολιτικό και οικονομικό διάλογο, αλλά είμαι σίγουρη ότι όπως ο πόλεμος άλλαξε ολόκληρο τον κόσμο, έτσι άλλαξε και τον διάλογο όλων μας» είπε η σύζυγος του Βολοντίμιρ Ζελένσκι, και συνέχισε λέγοντας «μπορούμε, όμως, να αλλάξουμε αυτή την αρνητική κατάσταση προς το καλύτερο», με τον πρόεδρο του φόρουμ, Borge Brende, να ζητεί 15 δευτερόλεπτα σιγής για να τιμήσουν τους νεκρούς.

Πηγή: skai.gr