«Μπαμπά είμαι το κοριτσάκι σου»: Ικετεύει τον πατέρα της να μην αυτοκτονήσει αφότου σκότωσε τη μητέρα της - Βίντεο

«Μπαμπά απλώς συγκεντρώσου σε μένα, ξέχασε όλα τα άλλα, όλους τους άλλους, (μη σκέφτεσαι) ούτε αυτή, ούτε κανέναν» δηλώνει εμφανώς ταραγμένη η 50χρονη Βρετανίδα 

Η Λέσλι Χάντερ ικέτεψε τον πατέρα της, Ντέιβιντ Χάντερ, 75 ετών, να μην αυτοκτονήσει σε βιντεοκλήση που είχαν οι δυο τους λίγες στιγμές αφότου σκότωσε τη μητέρα της που έπασχε από λευχαιμία σε τελικό στάδιο στα τέλη Δεκεμβρίου 2021. 

Στον Χάντερ απαγγέλθηκαν κατηγορίες για τη δολοφονία της συζύγου του Τζάνις, 74 ετών. Οι ικεσίες της κόρης του τελικά τον μετέπεισαν. 

«Μπαμπάκα είμαι το κοριτσάκι σου (…) Μπαμπάκα απλώς συγκεντρώσου σε μένα, ξέχασε όλα τα άλλα, όλους τους άλλους, (μη σκέφτεσαι) ούτε αυτή, ούτε κανέναν, μόνο εμένα» δηλώνει εμφανώς ταραγμένη η γυναίκα. 



«Μπαμπά, μπαμπάκα, σε ικετεύω»  

Η Χάντερ λέει στον πατέρα της «δεν μπορείς να με αφήσεις» από το σπίτι της στο Νόριτς, πάνω από 4.000 χιλιόμετρα μακριά από τη βίλα του ηλικιωμένου ζευγαριού στην Κύπρο.
«Σε αγαπάμε. Δεν μας νοιάζει τι έκανες... Δεν μας νοιάζει. Θέλουμε απλά να είσαι ασφαλής. Σε αγαπάμε τόσο πολύ, το μόνο που θέλω είναι να είσαι ασφαλής. Μπαμπά, μπαμπά»!

Ο 75χρονος, αφότου δολοφόνησε τη γυναίκα του με ασφυκτικό θάνατο, όπως αναφέρει μετά από ικεσίες της, τηλεφώνησε στον αδερφό του, Ουίλιαμ, στο Ηνωμένο Βασίλειο και ομολόγησε την πράξη του – προσθέτοντας ότι επρόκειτο να αυτοκτονήσει με υπερβολική δόση ναρκωτικών και αλκοόλ.

Ο Ουίλιαμ ειδοποίησε την αστυνομία που έσπευσε στο σπίτι της Λέσλι στο Νόρφολκ και τη συμβούλεψε να τηλεφωνήσει στον πατέρα της. 

Η εισαγγελία προτείνει για τον συνταξιούχο να καταδικαστεί για φόνο εκ προμελέτης.

Πηγή: dailymali.co.uk