Ο Μενβέντεφ απειλεί την Ουκρανία: «Παιδική προθέρμανση» τα σημερινά ρωσικά τελεσίγραφα

"Κάποιος Ζελένσκι είπε ότι δεν θα συμμετάσχει σε διάλογο με αυτούς που έθεσαν τελεσίγραφα" σχολίασε ειρωνικά ο Ρώσος αξιωματούχος

Νέες απειλές κατά της Ουκρανίας εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας, και πρώην πρόεδρος της Ρωσίας, Νμίτρι Μενβέντεφ μέσω του λογαριασμού του στο Telegram, διαμηνύοντας ότι η συνεχιζόμενη αντίσταση των Ουκρανών θα αποβεί εναντίον τους, με «ολοκληρωτική συνθηκολόγηση».  

«Κάποιος Ζελένσκι είπε ότι δεν θα συμμετάσχει σε διάλογο με αυτούς που έθεσαν τελεσίγραφα» σχολίασε ειρωνικά ο Ρώσος αξιωματούχος. 

«Τα σημερινά ‘’τελεσίγραφα’’ είναι μια παιδική προθέρμανση για τις απαιτήσεις του μέλλοντος. Και τις ξέρει: την ολοκληρωτική συνθηκολόγηση του καθεστώτος του Κιέβου με τους όρους της Ρωσίας» πρόσθεσε ο Μενβέντεφ. 

Για προέλαση των ουκρανικών δυνάμεων στο Χάρκοβο, και βαριές απώλειες των ρωσικών δυνάμεων, κάνουν πάντως λόγο συγκλίνουσες πληροφορίες από διάφορες πηγές, με τον ουκρανικό στρατό να έχει ανακαταλάβει σχεδόν 6.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα, σύμφωνα με το Κίεβο. 

Πηγή: skai.gr