Κλείσιμο

Με αναπνευστικά προβλήματα η Μπριζίτ Μπαρντό λόγω της ζέστης

Η αναπνοή της ήταν πιο δυνατή από το συνηθισμένο, αλλά δεν έχασε τις αισθήσεις της, είπε ο σύζυγός της

Αναπνευστικά προβλήματα αντιμετώπισε η Μπριζίτ Μπαρντό και κλήθηκαν για βοήθεια οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης που έσπευσαν στο σπίτι της την Τετάρτη, όπως μεταδίδει η Daily Mail.

Ο σύζυγος της Γαλλίδας ηθοποιού, Bernard d'Ormale, επιβεβαίωσε την είδηση και περιέγραψε τι συνέβη λίγο μετά το περιστατικό που σημειώθηκε στην κατοικία τους στο Σεν Τροπέ. «Ήταν γύρω στις 9 π.μ. όταν η Μπριζίτ άρχισε να έχει πρόβλημα στην αναπνοή», είπε και συνέχισε: «η αναπνοή της ήταν πιο δυνατή από το συνηθισμένο, αλλά δεν έχασε τις αισθήσεις της. Ας πούμε ότι ήταν μία αναπνευστική κρίση».

Ο Bernard επιβεβαίωσε ότι μόλις έφτασαν οι διασώστες, έβαλαν οξυγόνο στην Μπαρντό, 88 ετών, «και παρέμειναν για λίγο για να την παρακολουθούν». Ο ίδιος είπε: «όπως όλοι οι άνθρωποι μιας συγκεκριμένης ηλικίας, δεν αντέχουν άλλο τη ζέστη. Συμβαίνει στην ηλικία των 88 ετών. Δεν πρέπει να κάνει άχρηστες προσπάθειες ».

Η Μπαρντό πρωταγωνίστησε σε 47 ταινίες πριν εγκαταλείψει την κινηματογραφική βιομηχανία το 1973. Γεννημένη και μεγαλωμένη στο Παρίσι, ήταν μια επίδοξη μπαλαρίνα πριν αρχίσει να εργάζεται ως μοντέλο και ηθοποιός.
 

Πηγή: skai.gr