Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του Μάθιου Πέρι μία ημέρα πριν πεθάνει – Δείτε φωτογραφίες 

Το μεσημέρι της 27ης Οκτωβρίου ο Πέρι βγήκε για φαγητό με μία νεαρή γυναίκα - Ήταν ευδιάθετος και σε πολύ καλή κατάσταση 

Αποκλειστικές φωτογραφίες του Μάθιου Πέρι (Matthew Perry) μία ημέρα πριν πεθάνει δημοσιεύει το ΤΜΖ και κάνουν τον γύρο του κόσμου. 

tmz

Το μεσημέρι της 27ης Οκτωβρίου ο Πέρι βγήκε για φαγητό με μία νεαρή γυναίκα στο ξενοδοχείο Bel-Air του Λος Άντζελες, στην Καλιφόρνια.

Αργότερα, η ίδια αποκάλυψε ότι ήταν η Αθίνα Κρόσμπι, την πρώην Μις Καλιφόρνια και φιναλίστ στο Μις Teen USA. 

matthew

Πηγές δήλωσαν στο περιοδικό ότι το ζευγάρι κάθισε μαζί για περισσότερο από μιάμιση ώρα και ο Πέρι ήταν ευδιάθετος και σε πολύ καλή κατάσταση. 

Μάλιστα ήταν τόσο απορροφημένος από την συζήτηση που είχαν που σχεδόν δεν άγγιξε το φαγητό του. 

matthew

Οι πληροφορίες επιβεβαιώνουν τις αναφορές κοντινών προσώπων των αδικοχαμένων «Τσάντλερ», ότι το τελευταίο διάστημα ο Πέρι περνούσε μία πολύ καλή περίοδο στη ζωή του. 

Την επόμενη ημέρα, το βράδυ της 28ης Οκτωβρίου, ο 54χρονος ηθοποιός βρέθηκε νεκρός μέσα στο τζακούζι του σπιτιού του, στο Λος Αντζελες, από την προσωπική βοηθό του, η οποία και κάλεσε το 911 (το αντίστοιχο 166 στις ΗΠΑ).

Διαβάστε σχετικά: Μάθιου Πέρι: Ερωτήματα για την ώρα και την αιτία θανάτου του - Η βοηθός το τελευταίο πρόσωπο που τον είδε ζωντανό

Παρά την χρόνια μάχη του με την κατάθλιψη και τις εξαρτήσεις, άνθρωποι από το περιβάλλον του Πέρι δήλωσαν στο ΤΜΖ ότι "δεν ήταν ποτέ πιο ευτυχισμένος" από ό,τι ήταν πρόσφατα -γεμάτος ενέργεια και έτοιμος να ξαναριχτεί  στη δουλειά. Μάλιστα είχε δεσμευτεί να παίξει σε μια ταινία και ανέπτυσσε ιδέες για τηλεοπτικές σειρές.

Η ίδια η Κόσμπι, σε ανάρτησή της στο Instagram ανέφερε ότι « ο Μάθιου ήταν σε εξαιρετικά καλή διάθεση, μιλούσε με ενθουσιασμό για τα πράγματα που έρχονται στη ζωή του. Ήταν τόσο χαρούμενος και ζωντανός. Παρακαλώ να αποφύγετε κάθε εικασία γύρω από τον θάνατό του και να ξέρετε ότι ο άνθρωπος έκανε αγώνα να επιστρέψει και πραγματικά άξιζε περισσότερο χρόνο σε αυτή τη Γη»

Πηγή: skai.gr