«Για πρώτη φορά θα με δείτε όπως είμαι - Έχω πάρει 20 κιλά και περπατάω με μπαστούνι» - Η Κριστίνα Άπλγκεϊτ μιλά για τη σκλήρυνση κατά πλάκας

Η ηθοποιός έκανε μια ανάρτηση στο Twitter, με αφορμή το Halloween, όπου για πρώτη φορά δείχνει τον πραγματικό εαυτό της σήμερα, ενώ οι φίλοι της την κρατούν αγκαλιά. 

Η Κριστίνα Άπλγκεϊτ, το teen idol της δεκαετίας του ’90, είναι σήμερα 50 ετών και ζει μία πολύ δύσκολη περίοδο.

Πριν από έναν χρόνο η ηθοποιός διαγνώστηκε με την εκφυλιστική νόσο της σκλήρυνση κατά πλάκας και τώρα μίλησε για πρώτη φορά για το πόσο έχει αλλάξει η ζωή και η καθημερινότητά της και πώς διαχειρίζεται την ασθένειά της. 

Για πρώτη φορά η Κριστίνα έμαθε από τι πάσχει τον Αύγουστο του 2021, ενώ γύριζε  την τρίτη και τελευταία σεζόν της σκοτεινής κωμωδίας του Netflix «Dead to Me». 

Αναγκαστικά διέκοψε τα γυρίσματα για 5 μήνες – για να ξεκινήσει θεραπεία – και όταν επέστρεψε στα πλατό ήταν ήδη αρκετά προχωρημένη η νόσος -  τόσο που  χρειαζόταν αναπηρικό καροτσάκι για να κινηθεί. 

Τώρα, καθώς η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Νοεμβρίου, η ηθοποιός μίλησε στους New York Times.

«Είναι η πρώτη φορά που ο κόσμος θα με δει όπως είμαι. Έχω βάλει σχεδόν 20 κιλά, δεν μπορώ να περπατήσω χωρίς μπαστούνι. Θέλω οι άνθρωποι να ξέρουν ότι τα γνωρίζω πολύ καλά όλα αυτά» είπε. 

Μάλιστα έκανε μια ανάρτηση στο Twitter, με αφορμή το Halloween, όπου για πρώτη φορά δείχνει τον πραγματικό εαυτό της σήμερα, ενώ οι φίλοι της την κρατούν αγκαλιά. 

«Είμαι σίγουρη ότι οι άνθρωποι θα σκεφτούν "δεν μπορώ να συνηθίσω (την εικόνα της), δε μπορώ να δω τη σειρά}. Ωραία, μην τη δεί, λοιπόν.

Αν ο κόσμος μισεί τη σειρά, αν ο κόσμος την αγαπά, αν το μόνο στο οποίο μπορεί να επικεντρωθεί είναι: "Ω, κοίτα τον σακάτη", αυτό δεν εξαρτάται από εμένα. Αλλά ελπίζω ότι οι άνθρωποι θα μπορούν να ξεπεράσουν την νέα μου εμφάνιση εικόνα και απλώς να αποχαιρετήσουν αυτά τα δύο κορίτσια της σειράς» είπε.

Πηγή: skai.gr