Κλείσιμο

Κίρστι Άλεϊ: Το τελευταίο βίντεο - μήνυμα της δημοφιλούς ηθοποιού στους θαυμαστές της

H βραβευμένη με δύο Έμμυ και μια Χρυσή Σφαίρα αμερικανίδα ηθοποιός Κίρστι Άλεϊ ανήρτησε το βίντεο στο Instagram το Σεπτέμβριο

Το τελευταίο βίντεο - μήνυμα της στους θαυμαστές της ανήρτησε το Σεπτέμβριο η νικημένη από τον καρκίνο ηθοποιός Κίρστι Άλεϊ

H βραβευμένη με δύο Έμμυ και μια Χρυσή Σφαίρα αμερικανίδα ηθοποιός ανήρτησε το βίντεο στο Instagram στις 9 Σεπτεμβρίου, και έχει 827.000 προβολές. 

Το τελευταίο βίντεο της ηθοποιού της ταινίας Drop Dead Gorgeous στο Instagram δημοσιεύτηκε τον Σεπτέμβριο, όταν ανακοίνωσε ότι μπαίνει στο Cameo και ότι οι θαυμαστές μπορούσαν να ζητήσουν «αστεία» ή «ειλικρινή» μηνύματα από αυτήν χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα. Η σελίδα της στο Cameo έκτοτε καταργήθηκε.

Ο ιστότοπος Cameo επιτρέπει σε διασημότητες να στέλνουν εξατομικευμένα μηνύματα βίντεο στους θαυμαστές. Από το Μάιο του 2020, περισσότερες από 30.000 διασημότητες έχουν ενταχθεί στην πλατφόρμα.


«Γεια σε όλους, είμαι στο http://Cameo.com/kirstiealley, οπότε αν χρειάζεστε προσωπικά μηνύματα, επικοινωνήστε μαζί μου» δήλωσε η ηθοποιός, δείχνοντας σε ευχάριστη διάθεση.

«Γεια, είμαι εγώ, Κίρστι, και πολλοί από εσάς μου ζήτησαν να κάνω αυτούς τους χαιρετισμούς, και κάνω πάντα αυτό που μου ζητάτε να κάνω», είπε, αστειευόμενη ότι «είχε ένα νέο μωρό» όταν φαίνεται να ακούγεται να κλαίει ένα παιδί εκτός κάμερας.

«Αν θέλετε κάτι αστείο ή κάτι ειλικρινές - θα προσπαθήσω πραγματικά να είμαι ειλικρινής - όπως "Γεια, σε αγαπώ" ή "Καλά Χριστούγεννα" ή "Θέλω διαζύγιο"... ό,τι χρειαστείς, Θα το κάνω. Ειρήνη εκεί έξω», είπε, σηκώνοντας τα δύο δάχτυλα.

Η Κίρστι Άλεϊ έφυγε από τη ζωή νικημένη από τον καρκίνο όπως ανακοίνωσαν τα παιδιά της και ο ατζέντης της. Αργότερα έγινε γνωστό ότι πέθανε από καρκίνο στο πάγκρεας.

Στο βίντεο της ηθοποιού οι θαυμαστές της εκφράζουν τη λύπη τους για το θάνατό της και την αποχαιρετούν.
 

Πηγή: skai.gr