ΗΠΑ: Σε υπερβαρικό θάλαμο ο Τζέι Λένο – Μπανταρισμένος σε χέρια και κεφάλι – Δείτε βίντεο

Το κεφάλι του Λένο μόλις που φαίνεται στο βίντεο, αλλά διακρίνεται να είναι όλο τυλιγμένο με γάζες. 

Ο δημοφιλής Αμερικανός παρουσιαστής Τζέι Λένο λαμβάνει διάφορες μορφές θεραπείας για τα εγκαύματα τρίτου βαθμού, μετά το ατύχημα που υπέστη όταν ξέσπασε φωτιά καθώς δούλευε σε ένα αυτοκίνητό του, στο γκαράζ του στο Μπέρμπανκ. 

Σε βίντεο του "Inside Edition", ο παρουσιαστής της ομώνυμης εκπομπής "Jay Leno's Garage", όντας λάτρης των αυτοκινήτων, βρίσκεται σε έναν υπερβαρικό θάλαμο όπου το αριστερό του χέρι φαίνεται να είναι μπανταρισμένο μέχρι τον αγκώνα του, ενώ στο δεξί του χέρι είναι μπανταρισμένη μόνο η παλάμη. 

Το κεφάλι του Λένο μόλις που φαίνεται στο βίντεο, αλλά διακρίνεται να είναι όλο τυλιγμένο με γάζες. 

Ο 72χρονος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και μεταμόσχευση δέρματος, και θα υποβληθεί σε άλλη μια επέμβαση την ερχόμενη εβδομάδα στο Κέντρο Εγκαυμάτων Grossman βόρεια του Λος 'Αντζελες, όπου νοσηλεύεται.

Ο Δρ Πίτερ Γκρόσμαν εξήγησε στην εκπομπή ότι ο υπερβαρικός θάλαμος βοηθά στη «μείωση των οιδημάτων» και «αυξάνει τη ροή του αίματος με καλή οξυγόνωση», καθώς και στη μείωση των βακτηρίων.

Ο Γκρόσμαν πρόσθεσε ότι ο Λένο, είναι σε «καλή» κατάσταση μετά από την χειρουργική επέμβαση.

«Τα τραύματά του είναι σοβαρά, η κατάστασή του είναι καλή», διευκρίνισε ο γιατρός, προσθέτοντας ότι ο Leno «τα πήγε καλά» κατά την πρώτη επέμβαση. «Είναι σε καλή διάθεση σήμερα», είπε ο Γκρόσμαν.

Πηγή: skai.gr
TAGS: ΗΠΑ