Η στιγμή που ο Άλεκ Μπάλντουιν μαθαίνει ότι η Χαλίνα Χάτσινς είναι νεκρή- Δείτε βίντεο

Βίντεο που δείχνουν τη στιγμή που ο ηθοποιός Άλεκ Μπάλντουιν, συγκλονισμένος μαθαίνει ότι ο κινηματογραφίστρια Χάλινα Χάτσινς πέθανε αφού την πυροβόλησε κατά λάθος κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στα γυρίσματα του Rust, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, το βίντεο δείχνει αστυνομικούς να λένε στον ηθοποιό ότι η 42χρονη, υπέκυψε στα τραύματά της, με τον Μπάλντουιν να μονολογεί αμέσως «όχι» καθώς πέφτει πίσω στο κάθισμά του σοκαρισμένος.

Ο 64χρονος ηθοποιός φαίνεται σιωπηρός, εν συνεχεία, έχοντας σηκώσει το χέρι στο στόμα του καθώς κοιτάζει τους αστυνομικούς έκπληκτος.

Παραμένει στην ίδια θέση για 24 δευτερόλεπτα πριν βάλει το χέρι του στο στήθος του και μετά καλύψει το πρόσωπό του με τα χέρια του.

Ο Μπάλντουιν, ρωτά αργότερα τους ερευνητές αν μπορεί να τηλεφωνήσει στη σύζυγό του Χιλάρια.

Όταν ρωτάται από τους ερευνητές αν μπορούν να κάνουν κάτι για αυτόν, ο Μπάντουιν λέει: «Θέλω να τηλεφωνήσω στη γυναίκα μου. Θέλω να πάω να τηλεφωνήσω στη γυναίκα μου ».

Στη συνέχεια φαίνεται να βγαίνει από το δωμάτιο με το κεφάλι στα χέρια.

"Aνοικτό είναι πάντως το ενδεχόμενο" για τον Άλεκ Μπάλντουιν να συνεχίσει να αντιμετωπίζει κατηγορίες για τον θάνατο της κινηματογραφίστριας Χάλινα Χάτσινς, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις σερίφηδων μετά και τη δημοσιοποίηση μιας σειράς εγγράφων και βίντεο από την έρευνά τους για το θανατηφόρο ατύχημα στο γύρισματα της ταινίας Rust.

Εμφανιζόμενος στο Good Morning America την Τρίτη, ο σερίφης Μεντόζα, δήλωσε πως δεν είναι δεδομένο πως δεν θα υπάρχουν ποινικές κυρώσεις για τον ηθοποιό επειδή σε κάθε περίτπωση ήταν αυτός που χειριζόταν το όπλο.

Υπενθυμίζεται πως ο διάσημος ηθοποιός, έκανε πρόβες για μια σκηνή στο σετ της ταινίας στις 21 Οκτωβρίου 2021, όταν έβγαλε το όπλο του από το κοστούμι του, πυροβόλησε και χτύπησε την 42χρονη Χάτσινς στη μασχάλη, τραυματίζοντάς την θανάσιμα.

Αντίθετα με τον κανονισμό, το όπλο διαπιστώθηκε πως είχε κανονική σφαίρα.

Μέχρι στιγμής, κανείς δεν έχει κατηγορηθεί ποινικά για το συμβάν.

Πηγή: DAILY MAIL