Κλείσιμο

Επεισόδια σε διαδηλώσεις στη Δυτική Οχθή μετά το βομβαρδισμό του νοσοκομείου στη Γάζα - Διαδηλωτές έβαλαν φωτιά έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ στο Αμμάν

Ο πρώην ηγέτης της Χαμάς Χάλεντ Μεσάλ κάλεσε σε διαδηλώσεις μπροστά από τις πρεσβείες του Ισραήλ σε όλο τον κόσμο μετά την ισραηλινή επίθεση στο νοσοκομείο

Βίαια επεισόδια έχουν ξεσπάσει σε πολλές πόλεις στη Δυτική Όχθη, σύμφψωνα με το Reurters, μεταξύ διαδηλωτών και παλαιστινιακών δυνάμεων ασφαλείας μετά τον βομβαρδισμό του νοσοκομείου στη Γάζα.

Στο κέντρο της Ραμάλα, οι δυνάμεις ασφαλείας εκτόξευσαν δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου-λάμψης προκειμένου να διαλύσουν τους οργισμένους διαδηλωτές που κατέβηκαν στους δρόμους πετώντας πέτρες και φωνάζοντας συνθήματα κατά του προέδρου της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς.

Την ίδια ώρα, στην πρωτεύουσα της Ιορδανίας, το Αμμάν, διαδηλωτές φέρεται να έχουν βάλει φωτιά έξω από την ισραηλινή πρεσβεία, σύμφωνα με βίντεο που δημοσιεύτηκε στην πλατφόρμα X.

Ο πρώην ηγέτης της Χαμάς Χάλεντ Μεσάλ κάλεσε σε διαδηλώσεις μπροστά από τις πρεσβείες του Ισραήλ σε όλο τον κόσμο μετά την ισραηλινή επίθεση στο νοσοκομείο.

Πηγή: skai.gr