Κλείσιμο

Εντυπωσιακό timelapse από την καλυμμένη με πορτοκαλί ομίχλη Νέα Υόρκη - Μοιράζουν δωρέαν μάσκες προστασίας

Η Νέα Υόρκη, η οποία βρίσκεται εκατοντάδες μίλια νότια από τις φλόγες, παραμένει καλυμμένη με μια πορτοκαλί ομίχλη λόγω της ποιότητας του αέρα

Εκατομμύρια πολίτες σε όλη τη Βόρεια Αμερική αναπνέουν τον επικίνδυνο αέρα από τις δασικές πυρκαγιές που μαίνονται στον Καναδά.

Η χώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με μία από τις χειρότερες εποχές στην ιστορία των πυρκαγιών με τους πυκνούς καπνούς να μεταφέρονται νοτιότερα από τον αέρα.

Δείτε το εντυπωσιακό timelapse του BBC

Η Νέα Υόρκη, η οποία βρίσκεται εκατοντάδες μίλια νότια από τις φλόγες, παραμένει καλυμμένη με μια πορτοκαλί ομίχλη λόγω της ποιότητας του αέρα με αποτέλεσμα οι αρμόδιες υπηρεσίες να έχουν σημάνει σήμα κινδύνου για την υγεία των πολιτών στους οποίους συστήνεται να φοράνε στους εξωτερικούς χώρους μάσκα. 

New York

Οι εικόνες που έρχονται από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού είναι απόκοσμες.

New York

Μοιράζουν δωρέαν μάσκες στη Νέα Υόρκη

Στη Νέα Υόρκη θα ξεκινήσει η διανομή δωρεάν μασκών σήμερα Πέμπτη για τους πολίτες που πρέπει να κυκλοφορούν σε εξωτερικούς χώρους. Συγκεκριμένα, η Κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Κάθι Χότσουλ ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι η Νέα Υόρκη θα διανείμει ένα εκατομμύριο μάσκες στους κατοίκους της πολιτείας την Πέμπτη.

μασκες

Οι Αρχές προειδοποιούν ότι οι επικίνδυνες συνθήκες καπνού αναμένεται να επιμείνουν και το Σαββατοκύριακο.

Μεγάλο μέρος του καπνού προέρχεται από το Κεμπέκ, όπου καίνε 150 φωτιές. Περισσότεροι από 15.000 κάτοικοι αναμένεται να αναγκαστούν να εγκαταλείψουν την επαρχία, δήλωσαν αξιωματούχοι την Τετάρτη. 

Πηγή: skai.gr