Ενοπλος σκότωσε 7 ανθρώπους στα μπιλιάρδα επειδή τον κορόιδεψαν που έχασε (βίντεο)

Το αδιανόητο έγκλημα έγινε σε επαρχία της Βραζιλίας - Δύο άντρες που έχασαν στοίχημα εκτέλεσαν ολόκληρη παρέα, ανάμεσά τους και ένα κορίτσι 12 χρονών

Επτά άνθρωποι – ανάμεσά τους και ένα 12χρονο κοριτσάκι – βρήκαν τραγικό θάνατο σε «μπιλιαρδάδικο» στη Βραζιλία, όταν τους δολοφόνησε εν ψυχρώ ένας άντρας που προηγουμένως τον είχαν κοροϊδέψει επειδή είχε χάσει 2 παιχνίδια. 

Το αδιανόητο έγκλημα έγινε στη Sinop City όταν δύο άντρες είχαν βάλει στοίχημα με άλλους παίκτες και έχασαν δυο συνεχόμενες παρτίδες στο μπιλιάρδο. 

Μετά από το παιχνίδι, η άλλη παρέα κάθισε στα τραπεζάκια δίπλα στα τραπέζια αλλά οι εξοργισμένοι «χαμένοι» αποφάσισαν να τους σκοτώσουν. 

Σε σοκαριστικό βίντεο φαίνεται ο ένας από τους δύο να τους πλησιάζει με πιστόλι και να τους στήνει όρθιους στον τοίχο ενώ ο δεύτερος παίρνει από το αυτοκίνητό του μία καραμπίνα, πλησιάζει και τους πυροβολεί εν ψυχρώ, σκοτώνοντάς τους επί τόπου. 

Στη συνέχεια πάει στο τραπέζι του μπιλιάρδου, παίρνει τα χρήματα που είχε χάσει και φεύγει από το μαγαζί, σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. 

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δύο δράστες, 30 και 27 ετών, τράπηκαν σε φυγή και εξακολουθούν να διαφεύγουν.

Πηγή: skai.gr