Δεύτερη καταγγελία σε βάρος του ίδιου παρουσιαστή του BBC

Αυτή τη φορά για απειλητική συμπεριφορά - Ο δεύτερος καταγγέλλων δεν έχει κάποια σύνδεση με την πρώτη περίπτωση που έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στο BBC 

Λονδίνο, Θανάσης Γκαβός

Μια δεύτερη κατηγορία, από άλλο νεαρό άτομο, αυτή τη φορά για απειλητική συμπεριφορά, αντιμετωπίζει ο μη κατονομασθείς παρουσιαστής του BBC που έχει εμπλακεί σε σκάνδαλο πληρωμής ανηλίκου για άσεμνες φωτογραφίες.

Ο δεύτερος καταγγέλλων ή καταγγέλλουσα, ηλικίας 20-25 ετών, αποκάλυψε στο BBC News ότι ήρθε για πρώτη φορά σε επικοινωνία με τον παρουσιαστή μέσω εφαρμογής γνωριμιών.

Ο παρουσιαστής φέρεται αρχικά να προσέγγισε το νεαρό άτομο ανώνυμα. Στη συνέχεια, αφού αποκάλυψε την ταυτότητά του, άρχισε να ασκεί πίεση στο καταγγέλλοντα να συναντηθούν, κάτι που τελικά δε συνέβη.

Όταν δε ο δεύτερος υπονόησε σε άλλη διαδικτυακή πλατφόρμα ότι είχε επαφή με παρουσιαστή του BBC και ότι ίσως τον κατονόμαζε δημοσίως, εκείνος απάντησε με υβριστικά μηνύματα.

Ο δεύτερος καταγγέλλων δεν έχει κάποια σύνδεση με την πρώτη περίπτωση που έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στο BBC.

Στην αποκάλυψη που έκανε προς το BBC News είπε πως φοβόταν τη δύναμη που έχει ο παρουσιαστής ως ένα από τα πιο γνωστά ονόματα στο χώρο.

Το BBC News, δηλαδή η ενημερωτική ιστοσελίδα του οργανισμού, αναφέρει πως επικοινώνησε με τον παρουσιαστή αλλά και με τον δικηγόρο του, ωστόσο δεν έχει λάβει απάντηση αναφορικά με τη νεότερη καταγγελία.

Όπως σχολιάζει το σχετικό δημοσίευμα, «οι νέες κατηγορίες απειλητικής και εκφοβιστικής συμπεριφοράς από τον υψηλού προφίλ παρουσιαστή εγείρει νέες ερωτήσεις για τη συμπεριφορά του».