Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Κάνει μήνυση στον Κριστιάνο Ρονάλντο και καταγγέλλει το συμβόλαιό του

Ενημερώθηκε να μην επιστρέψει στις προπονήσεις του συλλόγου μετά το Μουντιάλ

Μετά τη δράση, έρχεται η αντίδραση για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τον οποίο ετοιμάζεται να μηνύσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καταγελώντας μάλιστα το συμβόλαιο του παίκτη, μετά από όσα δήλωσε στην πολύκροτη συνέντευξή του στον Πιρς Μόργκαν.

Μάλιστα, ο Πορτογάλος φέρεται να ενημερώθηκε ώστε μετά το τέλος των υποχρεώσεών του στο Μουντιάλ του Κατάρ που ξεκινά την Κυριακή, να μην επιστρέψει καν στις προπονήσεις του συλλόγου.

Ο Ρονάλντο στη χειμαρρώδη συνέντευξη που παραχώρησε, μίλησε κατά του προπονητή του Έρικ Τεν Χαγκ και κατά του συλλόγου, ο οποίος ήδη από την πρώτη ημέρα που ξεκίνησε να προβάλλεται η συνέντευξη, «ξήλωσε» τις αφίσες του CR7 από το Old Trafford. 

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν οι κόκκινοι διάβολοι αναφέρουν:

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άρχισε σήμερα το πρωί τα απαιτούμενα βήματα για την απάντηση στην πρόσφατη συνέντευξη του Κριστιάνο Ρονάλντο. Δεν πρόκειται να κάνουμε κανένα περαιτέρω σχόλιο, μέχρι να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη διαδικασία».

Ωστόσο ο Guardian και η Daily Mail αναφέρουν ότι ο σύλλογος έχει ήδη ενεργοποιήσει τους δικηγόρους της για να προχωρήσουν σε μηνήσεις.
 

Πηγή: skai.gr