Κριστιάνο Ρονάλντο: Νιώθω προδομένος από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

«Δεν νιώθω σεβασμό για τον προπονητή, γιατί δεν με σέβεται ούτε εκείνος»

Ακόμη ένα επεισόδιο στις διαταραγμένες σχέσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προστίθεται μετά από συνέντευξη που παραχώρησε ο Πορτογάλος, και η οποία θα μεταδοθεί σε δύο μέρη την Τρίτη και την Τετάρτη.

Ο Ρονάλντο αναφέρει σε αυτή ότι «νιώθει προδομένος από τον σύλλογο», ενώ καταλογίζει στη διοίκηση και τον προπονητή ότι θέλουν να τον διώξουν από το Old Trafford. «Όχι μόνο προπονητής, αλλά και δύο – τρία ακόμη πρόσωπα. Νιώθω προδομένος», λέει χαρακτηριστικά.

«Ο κόσμος πρέπει να μάθει την αλήθεια. Νιώθω ότι κάποιοι δεν με θέλουν εδώ, όχι μόνο φέτος, αλλά και πέρσι», αναφέρει ο Πορτογάλος, ο οποίος το καλοκαίρι είχε προσπαθήσει να φύγει από την ομάδα. 

Υπενθυμίζεται ότι η σχέση του Ρονάλντο με τον προπονητή της ομάδας, Έρικ Τεν Χαγκ, έχει οξυνθεί και πάλι, μετά από τον αποκλεισμό του από το τελευταίο ματς με τη Φούλαμ αλλά και την άρνησή του να μπει ως αλλαγή στο ματς με την Τότεναμ. 

«Δεν νιώθω σεβασμό για τον προπονητή, γιατί δεν με σέβεται ούτε εκείνος. Αν δεν με σεβαστείς, δεν θα σε σεβαστώ ούτε εγώ», λέει ο Ρονάλντο στη συνέντευξη.

Συνεχίζοντας τη σφοδρή κριτική, είπε ότι ο σύλλογος δεν έχει εξελιχθεί καθόλου μετά την αποχώρηση του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον το 2013. 

«Τίποτα δεν έχει αλλάξει. Αγαπώ την ομάδα και τους οπαδούς, ήταν πάντα στο πλευρό μου. Αλλά αν θέλουν κάτι διαφορετικό, θα πρέπει να αλλάξουν πολλά, πάρα πολλά πράγματα». 

Μάλιστα, σημείωσε ότι και ο Σκωτσέζος πρώην προπονητής, ο οποίος έπαιξε κομβικό ρόλο στην επιστροφή του στην ομάδα πριν από δύο καλοκαίρια, έχει την ίδια άποψη για την εξέλιξη της ομάδας

«Ξέρει καλύτερα από τον καθένα ότι ο σύλλογος δεν βρίσκεται στην κατεύθυνση που πραγματικά αξίζει. Ασφαλώς το γνωρίζει, όλοι το γνωρίζουν. Όσοι δεν το βλέπουν, είναι επειδή δεν θέλουν να το δουν. Είναι τυφλοί…», ανέφερε.

Πηγή: skai.gr