Δυσαρέσκεια στο Μαξίμου για τη Σπυράκη: Γνώριζε για τον έλεγχο, αλλά δεν ενημέρωσε

Η έρευνα για την υπόθεση της Μαρίας Σπυράκη διεξάγεται εδώ και έναν χρόνο - Η ίδια εμφανίζεται έτοιμη να ξεκαθαρίσει ότι δεν είχε καμία εμπλοκή, ακόμη και να καταβάλει το ποσό

Έντονη δυσαρέσκεια για την υπόθεση της Μαρίας Σπυράκη εκφράζεται από το Μέγαρο Μαξίμου, διότι η ευρωβουλευτής φέρεται να είχε γνώση για τον έλεγχο που θα διεξαγόταν στο γραφείο της και παρόλα αυτά, δεν ενημέρωσε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η έρευνα για τη συγκεκριμένη υπόθεση «τρέχει» εδώ και έναν χρόνο, από την πρώτη θητεία της κυρίας Σπυράκη, όταν έγινε η καταγγελία. Εικάζεται ότι η ευρωβουλευτής γνώριζε και παρόλα αυτά, όταν συναντήθηκε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στις 24 Νοεμβρίου, οπότε και ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά της στην Α' Θεσσαλονίκης, δεν ενημέρωσε για το θέμα τον πρωθυπουργό.

Επόμενο ήταν, όταν «έσκασε» η υπόθεση, να προκληθεί μεγάλη έκπληξη στο Μαξίμου. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση να αφαιρεθεί το όνομά της από τη λίστα των υποψηφίων στην Α' Θεσσαλονίκης, ελήφθη το βράδυ της Πέμπτης, παρ' ότι ανακοινώθηκε την Παρασκευή το πρωί.

Η ίδια εμφανίζεται έτοιμη να ξεκαθαρίσει ότι δεν είχε καμία εμπλοκή, ακόμη και να καταβάλει το ποσό, για το οποίο διεξάγεται η έρευνα.

........

Πηγή: skai.gr