Οικονόμου για Ερντογάν: Διαστρεβλώνει την ιστορία για να εξυπηρετήσει τον αναθεωρητισμό του

«Η Ελλάδα, όποτε χρειάζεται, γνωρίζει άριστα να υπερασπίζεται με σθένος και αποτελεσματικότητα τα δίκαιά της», τόνισε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος

Στις νέες ακραίες τοποθετήσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για την Ελλάδα, απάντησε ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

«Διαστρεβλώνει την ιστορία, για να εξυπηρετήσει τον αναθεωρητισμό του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Οικονόμου για τον Τούρκο Πρόεδρο, ο οποίος δήλωσε πως «οι Έλληνες ήταν και είναι ποταποί»  ενώ αναφέρθηκε με προσβλητικά σχόλια και στη Μικρασιατική Καταστροφή δηλώνοντας ότι «ρίξαμε τους άπιστους στη θάλασσα το 1922».

Αναλυτικά ο κ. Οικονόμου δήλωσε:

«Ο κ. Ερντογάν έχει επιλέξει να διαστρεβλώνει την ιστορία, για να εξυπηρετήσει τον αναθεωρητισμό του. Η Ελλάδα αντίθετα, στη μακραίωνη πορεία της, γράφει ιστορία. Ιστορία για την οποία είμαστε υπερήφανοι, αφού η Ελλάδα διαπρέπει με τον πολιτισμό της και τα επιτεύγματά της. Η Ελλάδα, όποτε χρειάζεται, γνωρίζει άριστα να υπερασπίζεται με σθένος και αποτελεσματικότητα τα δίκαιά της».

Πηγή: skai.gr