Από πρίγκιπας… παρά λίγο παρουσιαστής: Ο Χάρι συζητούσε να παρουσιάσει το σατιρικό σόου «Saturday Night Live»

Λέγεται ότι οι συνομιλίες με τον Χάρι «διακόπηκαν την τελευταία στιγμή» - Το «Saturday Night Live» έχει βάλει στο στόχαστρο τη βασιλική οικογένεια στο παρελθόν

Από πρίγκιπας… παρά λίγο παρουσιαστής. Ο λόγος για τον πρίγκιπα Χάρι ο οποίος ήταν σε συζητήσεις το 2022 για να παρουσιάσει το ιστορικό αμερικανικό σατιρικό σόου «Saturday Night Live»!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι παραγωγοί του βραδινού τηλεοπτικού σόου του NBC είχαν αρχίσει συζητήσεις με τον Χάρι τον περασμένο χρόνο, πριν από την κυκλοφορία των απομνημονευμάτων του «Spare» (Ρεζέρβα) φέτος τον Ιανουάριο.

«Ξέρω ότι ο Χάρι ήταν σύμφωνος, σκεφτόταν πολύ σοβαρά να το κάνει – και θα ήταν πολύ διασκεδαστικό ως τρόπος προώθησης του βιβλίου» ανέφερε πηγή στο PageSix. Άλλη πηγή πρόσθεσε: «Υπάρχουν πάντα πολλά ονόματα στην προετοιμασία, αλλά ο Χάρι ήταν σίγουρα ένα όνομα που συζητήθηκε».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα παραμένει άγνωστο γιατί δεν υπήρξε αποτέλεσμα, αλλά λέγεται ότι οι συνομιλίες με τον Χάρι «διακόπηκαν την τελευταία στιγμή». Ούτε ο Χάρι ούτε οι εκπρόσωποι του SNL έχουν σχολιάσει το δημοσίευμα.

Ο πρίγκιπας Χάρι, γιος του βασιλιά Καρόλου Γ’ του Ηνωμένου Βασιλείου και της πρώτης συζύγου του, πριγκίπισσας Νταϊάνα έχει κάνει πολυάριθμες τηλεοπτικές εμφανίσεις για να προωθήσει τα απομνημονεύματά του, συμπεριλαμβανομένων συνεντεύξεων στις εκπομπές «The Late Show With Stephen Colbert», «60 Minutes» και σε μια ειδική εκπομπή του ITV.

Το «Saturday Night Live» έχει βάλει στο στόχαστρο τη βασιλική οικογένεια στο παρελθόν. Ο Φρεντ Άρμισεν έχει εμφανιστεί ως βασίλισσα Ελισάβετ Β' του Ηνωμένου Βασιλείου σε σκετς μαζί με τον Μπιλ Χάντερ ως πρίγκιπα Φίλιππο.

Στο επεισόδιο της περασμένης εβδομάδας, ο Τζέιμς Όστιν Τζόνσον και ο Ντέβον Γουόκερ με τον χαρακτήρα των Βρετανών ράπερ Milly Pounds και Shirty, συνέθεσαν ραπ τραγούδι για τον πρίγκιπα Χάρι κατά τη διάρκεια του Weekend Update.

Το Saturday Night Live είναι το μακροβιότερο κωμικό σόου στην Αμερική. Σχεδόν όλες οι διασημότητες έχουν εμφανιστεί στο «Saturday Night Live» και είναι ελάχιστοι οι ηθοποιοί του Χόλιγουντ, οι οποίοι δεν έχουν αναλάβει έστω για μία φορά τον ρόλο του οικοδεσπότη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ