Πρίγκιπας Χάρι: Η γυναίκα με την οποία έκανε για πρώτη φορά σεξ λύνει τη σιωπή της- «Ήταν μια στιγμή πάθους, αυθόρμητη, άγρια, συναρπαστική»

«Δεν ήταν ο “Πρίγκιπας Χάρι” για μένα. Ήταν ο Χάρι, ο φίλος μου, και η κατάσταση είχε ξεφύγει λίγο από τον έλεγχο. Ένιωσα ότι δεν ήταν σωστό. Υποθέτω, με την έννοια ότι δεν έπρεπε να συμβεί» ανέφερε 

Ένα από τα περιστατικά που περιγράφει πρίγκιπας Χάρι στο βιβλίο του είναι όταν έκανε σεξ για πρώτη φορά κατά την εφηβική του ηλικία και μάλιστα με μια γυναίκα μεγαλύτερης από εκείνον ηλικίας μέσα σε ένα χωράφι. 

Πρόκειται για την Sasha Walpole η οποία μιλώντας στη "Sun on Sunday" με τη σειρά της παραδέχτηκε ότι εκείνη και ο πρίγκιπας Χάρι έκαναν σεξ σε ένα χωράφι λίγο καιρό αφότου είχε πιάσει δουλειά ως υπηρεσία στην κατοικία του τότε πρίγκιπα Καρόλου, στο Highgrove House. Η 40χρονη, η οποία μίλησε για πρώτη φορά, είπε ότι το σεξ ήταν «παθιασμένο και σπινθηροβόλο» αλλά μεταξύ δύο φίλων. Η Sasha, είναι μητέρα δύο παιδιών και οδηγεί εκσκαφείς για να ζήσει, είχε προσκαλέσει τον Χάρι, στην παμπ για να γιορτάσει τα 19α γενέθλιά της. Οι δυο τους ήταν στενοί φίλοι, όπως λέει η ίδια και ο Χάρι της είχε φέρει μια λούτρινη Miss Piggy και μια κωμική κάρτα γενεθλίων με ένα αστείο για μια φάλαινα. Λίγο πριν κλείσει η παμπ, ο πρίγκιπας Χάρι την ρώτησε: «Πάμε για τσιγάρο;». Τότε πήγαν σε ένα διπλανό χωράφι για να καπνίσουν μακριά από τους σωματοφύλακες.

Χαρι

«Ήταν κυριολεκτικά σαν να μην τρέχει τίποτα μεταξύ δύο φίλων. «Άρχισε να με φιλάει. Το σεξ ήταν παθιασμένο και σπινθηροβόλο γιατί ήταν κάτι που δεν έπρεπε να κάνουμε. Το ένα οδήγησε γρήγορα στο άλλο. Καταλήξαμε στο πάτωμα» είπε χαρακτηριστικά. 

«Δεν ήταν ο “Πρίγκιπας Χάρι” για μένα. Ήταν ο Χάρι, ο φίλος μου, και η κατάσταση είχε ξεφύγει λίγο από τον έλεγχο. Ένιωσα ότι δεν ήταν σωστό. Υποθέτω, με την έννοια ότι δεν έπρεπε να συμβεί» συμπλήρωσε.

Η  Walpole ισχυρίζεται ότι είχαν πιει αρκετά σφηνάκια τεκίλας εκείνη την ώρα, με την ομάδα ασφαλείας του πρίγκιπα Χάρι να ψάχνει να τον βρει.

«Αλλά ήμασταν και οι δύο μεθυσμένοι. Δεν θα είχε συμβεί αν δεν ήμασταν. Ήταν απλώς μια στιγμή πάθους, αυθόρμητη, άγρια, συναρπαστική. Προφανώς θα πρέπει να τον γούσταρα σε κάποιο επίπεδο, καθώς ήταν σπινθηροβόλος και γελαστός», ανέφερε. 

Χάρι

«Δεν πήγαμε εκεί για να γίνει αυτό. Δεν ήταν προμελετημένο και δεν ήξερα ότι ήταν παρθένος. Φαινόταν να ήξερε τι έκανε. Ήταν γρήγορο, άγριο, συναρπαστικό. Ήμασταν και οι δύο μεθυσμένοι. Δεν θα είχε συμβεί αν δεν ήμασταν» συνέχισε.

Η Walpole πρόσθεσε ότι σοκαρίστηκε που η προσωπική στιγμή τους αναφέρθηκε στο Spare, το βιβλίο που εξέδωσε ο Χάρι με τα απομνημονεύματά του. «Κανείς δεν με προειδοποίησε ότι η νύχτα θα συμπεριληφθεί στο βιβλίο και ο Χάρι ή οι άνθρωποί του, θα μπορούσαν να με βρουν για να μου το πουν αν ήθελαν. Ζω μια ήρεμη ζωή δεν το προσκάλεσα αυτό» ανέφερε σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Στο βιβλίο του ο πρίγκιπας Χάρι περιγράφει το περιστατικό αυτό γράφονταςότι ήταν «μια γρήγορη βόλτα και μου χτύπησε τα οπίσθια και με έστειλε να “βοσκήσω”. Ήταν άδοξο». «Δεν με πειράζει που το είπε αυτό γιατί δεν είναι πολύ ένδοξο» ανέφερε. Θυμάται ξεκάθαρα ότι χτύπησε στον Χάρι στα οπίσθια και η πεντάλεπτη «σεξουαλική τους συνεδρία» ολοκληρώθηκε βιαστικά.

«Το χαστούκι συνέβη. Η περιγραφή του είναι ακριβής. Το πραγματικό σοκ όταν είδα τι είχε γράψει, ήταν το πόσο αληθινή ήταν η περιγραφή. Δεν προσβλήθηκα. Τον άρπαξα από τα οπίσθια και του έδωσε ένα χαστούκι. Του έδωσα και ένα μικρό ζούληγμα. Δεν ξέρω για το θέμα του επιβήτορα. Νομίζω ότι αυτό είχε να κάνει περισσότερο με το γεγονός ότι δούλευα με άλογα. Για να πω την αλήθεια, δεν φρόντισε να είμαι χαρούμενη. Ήταν νέος. Μόνο όταν μεγαλώσεις το καταλαβαίνεις αυτό. Ήταν πραγματικά μια στιγμή πάθους» περιέγραψε η 40χρονη.

«Μετά έγινε η συνειδητοποίηση, «Σκ… Τι κάνουμε; Πού πάμε από εδώ; Δεν θυμάμαι να φιλιόμασταν. Σηκωθήκαμε, φορέσαμε ξανά τα ρούχα μας και συμφωνήσαμε ότι έπρεπε να πάμε σε ξεχωριστές κατευθύνσεις πίσω στην παμπ, κάτι που, εκ των υστέρων, μάλλον το έκανε πιο προφανές. Αν πηγαίναμε μόνο για ένα τσιγάρο, θα είχαμε επιστρέψει μαζί. Είχαμε φύγει μόνο 15 λεπτά συνολικά. Όμως ήταν αρκετός καιρός για να αρχίσει να ανησυχεί η ασφάλειά του. Γύρισα πίσω από το φράχτη στην μπιραρία. Με είδαν οι φίλοι μου και άρχισαν να γελούν. Δεν φορούσα τη ζώνη μου και είναι προφανές όταν γυρνάς λίγο ατημέλητος από ένα χωράφι».

Εκείνο το βράδυ σήμανε το τέλος της φιλίας της Σάσα με τον Χάρι. Από στενοί φίλοι, σταμάτησαν να στέλνουν μηνύματα, να μιλούν και δεν ξαναείδε ο ένας τον άλλον. Η Σάσα δεν πληγώθηκε. Πιστεύει ότι το καλοκαίρι ήταν το τέλος ενός κεφαλαίου στη ζωή και των δύο. Στην συνέχεια, η Σάσα άρχισε να συναναστρέφεται με μια ομάδα φίλων που το πάθος τους ήταν ο μηχανοκίνητος αθλητισμός και όχι τα άλογα, και γνώρισε τον Ίαν, τον άντρα που θα γινόταν αργότερα ο σύζυγός της.

Πηγή: skai.gr