Grammy 2023: Οι εμφανίσεις που «έκλεψαν» τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί – Δείτε φωτογραφίες

Μεταξύ των πιο εντυπωσιακών εμφανίσεων ήταν το φόρεμα-γλυπτό της Cardi B, ειδική παραγγελία από τον Ινδό σχεδιαστή Gaurav Gupta

Είναι γνωστό ότι το κόκκινο χαλί των Grammy Awards είναι γνωστό για την πιο τολμηρή μόδα σε σχέση με τελετές άλλων βραβείων. Τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας ήταν εκεί και, όπως είναι αναμενόμενο, έκλεψαν τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις τους. 

Μεταξύ των πιο εντυπωσιακών εμφανίσεων ήταν το φόρεμα-γλυπτό της Cardi B, ειδική παραγγελία από τον Ινδό σχεδιαστή Gaurav Gupta, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του στην Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι πριν από μόλις μία εβδομάδα. 

Η Lizzo εντυπωσίασε, επίσης, με μια δραματική κάπα Dolce & Gabbana, διακοσμημένη με λουλούδια, από τη συλλογή Alta Moda 2022 του ιταλικού οίκου.

Η Kim Petras και ο Sam Smith εμφανίστηκαν με κόκκινα σύνολα. Το καπέλο και η κάπα του Smith ήταν μερικά από τα χαριτωμένα αξεσουάρ της βραδιάς, ενώ ξεχώρισαν τα γυαλιά Tiffany του Pharrell με τα πετράδια μέχρι τα παιχνιδιάρικα γάντια όπερας που φορούσαν η Doja Cat και η τραγουδίστρια της R&B Hannah Monds.

Υπήρχαν, επίσης, πολλά κρύσταλλα και στρας στην τελετή των βραβείων Grammy 2023. Η Taylor Swift φόρεσε ένα φόρεμα του οίκου Roberto Cavalli, ενώ ο Harry Styles προτίμησε μια εκθαμβωτική ολόσωμη φόρμα EgonLab σε technicolor χρώμα, στολισμένη με κρύσταλλα Swarovski.

Δείτε τις εντυπωσιακές εμφανίσεις 

Η Lizzo

Η Lizzo στα Grammy 2023

Η Cardi B

Η Cardi B

Η Shania Twain

Η Shania Twain

Η Anitta

Η Anitta

Η Taylor Swift

Η Taylor Swift

Η Rita Wilson

Η Rita Wilson

Ο Harry Styles

Ο Harry Styles

Η Kelsea Ballerini

Η Kelsea Ballerini

Η Jennifer Lopez

Η Jennifer Lopez
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Η Blac Chyna

Η Blac Chyna

H Beyonce

H Beyonce

Οι Kim Petras και Sam Smith

Οι Kim Petras και Sam Smith

H Doja Cat

H Doja Cat
Πηγή: skai.gr