Κλείσιμο

Τζορτζ Κλούνεϊ: Γιατί η πρόταση γάμου στην Αμάλ ήταν μία... καταστροφή

Πώς περιγράφει τη δραματική στιγμή της πρότασης γάμου και την -εξωφρενική- παρεξήγηση που συνέβη

Αισθάνεται κανείς από εσάς -στα αγόρια αναφερόμαστε- ότι είναι τέλειος απέναντι στο κορίτσι του; Αν το πιστεύει, τότε... ας ετοιμαστεί για τον επερχόμενο χωρισμό! Δεν υπάρχει άντρας, που να μην έχει πέσει σε... γκάφα στη σχέση του. Και ο νόμος αυτός, δεν εξαιρεί ούτε τους διάσημους και δη τους... mister pefect, όπως είναι ο Τζορτζ Κλούνεϊ.

Ο διάσημος ηθοποιός αποκάλυψε τους λόγους που η πρόταση γάμου στην Αμάλ, ήταν... μία ολοκληρωτική καταστροφή. Ευτυχώς για τον ίδιο, ήταν μία... παροδική καταστροφή, αλλά εκείνη τη στιγμή πρέπει να την... άκουσε κανονικά, όπως λέμε εδώ στην Ελλάδα.

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ πρόσφερε ένα δαχτυλίδι 7 καρατίων στην Αμάλ, προκειμένου να της κάνει πρόταση γάμου. Όμως αντί για ενθουσιασμό, εισέπραξε... χαμό!

Η λογική δικηγόρος Αμάλ έβγαλε τη γυναικεία ζήλια από μέσα της και μετατράπηκε σε... άλογο πλάσμα, κατηγορώντας τον Κλούνεϊ ότι το δαχτυλίδι που της πρόσφερε, ήταν από προηγούμενη σχέση του με άλλη γυναίκα!

«Έχω το δαχτυλίδι σε ένα μικρό συρτάρι πίσω της, ετοίμαζα το δείπνο και είχαμε βγει μόνο για περίπου έξι μήνες», δήλωσε ο διάσημος ηθοποιός. Σκόπευε, μάλιστα, να βάλει την Αμάλ να αρπάξει κάτι από το συρτάρι, όπου βρισκόταν το δαχτυλίδι, καθώς έπαιζε το τραγούδι "Why Shouldn't I" της θείας του, Rosemary Clooney.

Όλα αυτά... δεν έγιναν και ο Τζορτζ αναγκάστηκε να επιστρατεύσει όλη την πειθώ του, προκειμένου να κατευνάσει την Αμάλ και να την μεταπείσει ότι το δαχτυλίδι ήταν... παρθένο και ότι το αγόρασε μόνο για εκείνη.

Για να είναι μαζί, σημαίνει ότι το κατάφερε...

Πηγή: skai.gr