Ο Μάθιου Πέρι αποκαλύπτει την «τρομακτική» στιγμή που η Τζένιφερ Άνιστον του «τα έχωσε» για τον αλκοολισμό

Οι αποκαλύψεις του διάσημου ηθοποιού για το πώς έπεσε συα δίχτυα των εξαρτησιογόνων ουσιών και του ποτού και πώς η ελληνικής καταγωγής συμπρωταγωνίστριά του, τον στήριξε

Την «τρομακτική στιγμή» που έζησε όταν η συμπρωταγωνίστριά του στα «Φιλαράκια», Τζένιφερ Άνιστον, του «τα έχωσε» για το πρόβλημα με τον αλκοολισμό, το οποίο αντιμετωπίζει εδώ και πολλά χρόνια, αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός Μάθιου Πέρι.

Στη συνέντευξη, που θα μεταδοθεί στις ΗΠΑ την επόμενη Παρασκευή (28 Οκτωβρίου), οι θαυμαστές του θα τον δουν να συζητά τη σχέση του με την συμπρωταγωνίστριά του στο Friends, Τζένιφερ Άνιστον.

Θυμήθηκε πώς η Τζένιφερ τον πλησίασε μια μέρα στα γυρίσματα του Friends, όπου αποκάλυψε ωμά στον ηθοποιό ότι εκείνη και το υπόλοιπο καστ «ξέρουν ότι πίνεις». «Φανταστείτε πόσο τρομακτική ήταν αυτή η στιγμή», είπε, σημειώνοντας τη συνεχή υποστήριξη της Τζένιφερ κατά τη διάρκεια της ανάρρωσής του.

Ο Μάθιου Πέρι αποκαλύπτει στα νέα του απομνημονεύματα, πως άρχισε να πίνει πολύ όταν εντάχθηκε για πρώτη φορά στο καστ των Friends το 1994, σε ηλικία 24 ετών.

Αλλά όταν ενεπλάκη σε ένα ατύχημα με τζετ σκι το 1997, του συνταγογραφήθηκε το παυσίπονο Vicodin και γρήγορα εξαρτήθηκε από αυτό, ακόμη και μετά την επούλωση των τραυματισμών του.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο Μάθιου παραδέχτηκε ότι χρειάζεται αποκατάσταση, περνώντας 20 ημέρες στο Hazelden Betty Ford Center στη Μινεσότα.

Πηγή: skai.gr