Το ψευδώνυμο με το οποίο η Τζούλια Ρόμπερτς αποθήκευσε τον Τζορτζ Κλούνεϊ στο κινητό της

Ξεκάθαρα εμπνευσμένο από τον ρόλο του στην ταινία Batman & Robin το 1997.  

Οι δυο ηθοποιοί, θέλησαν να ξεκαθαρίσουν πριν λίγες μέρες, κάθε υποψία ρομαντικής σχέσης μεταξύ τους, αναφερόμενοι πως η σχέση τους ήταν από την πρώτη κιόλας στιγμή φιλική. «Από την πρώτη στιγμή ήταν φιλική η σχέση μας. Η Julia ήταν τότε σε σχέση, το ίδιο και εγώ. Δεν υπήρξε ποτέ κάτι ανάμεσά μας», δήλωσε ο Clooney.   

Αφού λοιπόν η Julia Roberts και ο George Clooney, εξήγησαν πρόσφατα γιατί δεν έγιναν ποτέ ζευγάρι, παραχώρησαν περισσότερες λεπτομέρειες για τη σχέση τους στην ίδια συνέντευξη, όπως για παράδειγμα, το ψευδώνυμο που του έδωσε η Julia, αποθηκεύοντάς τον έτσι στο κινητό της. 

Ο γνωστός δημοσιογράφος, Jake Hamilton, τούς ρώτησε πώς έχουν αποθηκεύσει ο ένας τον άλλον στο κινητό. Τότε, η Roberts απάντησε αφοπλιστικά, ότι έχει αποθηκεύσει τον Clooney ως "Batman". 

Ξεκάθαρα εμπνευσμένη από τον ρόλο του στην ταινία Batman & Robin το 1997, η ηθοποιός είπε ότι δεν έχει φωτογραφία του αλλά έχει περάσει τον 54χρονο ως "Batman Cell" και τώρα θα πρέπει να το αλλάξει, όπως ανέφερε. «Κι εγώ το Pretty Woman», απάντησε ο Clooney πριν παραδεχτεί ότι κάνει πλάκα. «Στην πραγματικότητα, την έχω αποθηκευμένη ως J.R. ή κάτι τέτοιο». 

Πηγή: Must