Κηφισός

Κυκλοφοριακά προβλήματα στον Κηφισό και το κέντρο της Αθήνας - Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Κλειστή είναι αυτή την ώρα η λεωφόρος Αμαλίας και η λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας, από το ύψος της οδού Σέκερη - Δυσχέρεια στην κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Κηφισού στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά λόγω σύγκρουσης οχημάτων

Κλείσιμο

Survivor All Star: Ο Γιώργος Λιανός μίλησε για το μέλλον της Ασημίνας και της Δαλάκα στο παιχνίδι - Βίντεο

Ασημίνα Χατζηανδρέου και Κατερίνα Δαλάκα αποβλήθηκαν άμεσα από παιχνίδι όταν πιάστηκαν να χρησιμοποιούν κινητό τηλέφωνο, κάτι που απαγορεύεται ρητά από τους κανόνες.

Στην αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα αναφέρθηκε ο παρουσιαστής του Survivor All Star, Γιώργος Λιανός από τον Άγιο Δομίνικο όπου βρίσκεται.
Οι δύο παίκτριες αποβλήθηκαν άμεσα από παιχνίδι όταν πιάστηκαν να χρησιμοποιούν κινητό τηλέφωνο, κάτι που απαγορεύεται ρητά από τους κανονισμούς.

«Τρέχουμε πανικόβλητοι με τα γυρίσματα γιατί είχαμε αυτή την ιστορία με τα διπλά συμβούλια που προέκυψαν και χάσαμε μια μέρα γυρισμάτων. Προσθέσαμε και μια μέρα για να προλάβουμε και δεν παίρνουμε ανάσα», είπε ο Γιώργος Λιανός στον Sfera FM.

Απαντώντας για το αν οι δύο κοπέλες αναμένεται να επιστρέψουν τελικά στο παιχνίδι, ο ίδιος εξήγησε ότι «Δεν ξέρω ρε παιδιά, δε νομίζω να ξαναμπούν η Ασημίνα και η Δαλάκα... Ήταν μια συμφωνία που έκαναν όλοι οι παίκτες πριν φύγουν από την Αθήνα. Ότι αν προκύψει κάποιο θέμα με επικοινωνία, αποφάσισαν όλοι ότι αν πιαστεί κάποιος θα ζητήσουν την αποβολή του παίκτη από το παιχνίδι».


 

Πηγή: skai.gr