Κλείσιμο

«Ο Ρούπερτ ράγισε την καρδιά μου»: Η εξομολόγηση της Τζέρι Χολ για «σκληρή» συμπεριφορά του Μέρντοχ

Το μήνυμα του Αυστραλιανού κροίσου δήλωνε στο μοντέλο ότι από εδώ και πέρα θα πρέπει να επικοινωνεί μαζί του μόνο μέσω των δικηγόρων του

Η Τζέρι Χολ, 66 ετών, εξομολογήθηκε στο φιλικό της περιβάλλον ότι «ράγισε η καρδιά της» όταν ο Ρούπερτ Μέρντοχ, 91 ετών, της έστειλε ένα «ξερό» μέιλ για της ανακοινώσει ότι ο γάμος τους τελείωσε, τη στιγμή που αυτή περίμενε να έρθει μαζί της στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το μοντέλο παντρεύτηκε τον Μέρντοχ το 2016,  και είπε σε έναν φίλο της: «Τον αγαπώ ακόμα, είμαι συντετριμμένη». 

Το μήνυμα του Αυστραλιανού κροίσου δήλωνε στο μοντέλο ότι από εδώ και πέρα θα πρέπει να επικοινωνεί μαζί του μόνο μέσω των δικηγόρων του. 

Ο Μέρντοχ, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της News Corp, έχει  περιουσία αξίας 14 δισεκατομμυρίων λιρών.

Η Χολ κατέθεσε χθες Παρασκευή έγγραφα διαζυγίου στο Κομητειακό Δικαστήριο του Λος Άντζελες, αναφέροντας  ως την αιτία του χωρισμού τις «ασυμβίβαστες διαφορές». Δήλωσε επίσης ότι «αγνοοεί την πλήρη φύση και έκταση όλων των χωριστών περιουσιακών στοιχείων και χρεών» που εμπλέκονται στο διαζύγιο. Ο κ. Μέρντοχ έχει 30 ημέρες για να απαντήσει στα έγγραφα. 

Πηγές από το στρατόπεδο του μοντέλου λένε ότι άρχισαν να δημιουργούνται προβλήματα στις σχέσεις τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας.
 

Πηγή: dailymali.co.uk