Πώς θα γίνει η… μοιρασιά της τεράστιας περιουσίας μετά το διαζύγιο του Ρούπερτ Μέρντοχ με την Τζέρι Χολ;

Δεν είναι γνωστό αν το ζευγάρι είχε υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο. Ωστόσο, ο μεγιστάνας των ΜΜΕ φαίνεται ότι είχε προχωρήσει σε μία τέτοια κίνηση με την τρίτη σύζυγό του, Γουέντι Ντενγκ

Ο μεγιστάνας των Μέσων Ενημέρωσης Ρούπερτ Μέρντοχ και η ηθοποιός Τζέρι Χολπρόκειται να πάρουν διαζύγιο μετά από έξι χρόνια κοινής ζωής, όπως ανακοινώθηκε χθες το βράδυ.

Ωστόσο, όπως γράφει η «Daily Mail, οι στενοί φίλοι τους, μάλλον, έμειναν έκπληκτοι με τον... «ξαφνικό» χωρισμό. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι ο τέταρτος γάμος για τον Ρούπερτ Μέρντοχ, η περιουσία του οποίου αγγίζει το αστρονομικό ποσό των 14 δισ. λιρών, ενώ για την Τζέρι Χολ, τυπικά, είναι ο πρώτος γάμος, μετά από 22 χρόνια σχέσης - και τέσσερα παιδιά - με τον Μικ Τζάγκερ. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί με τον frontman των Rolling Stones σε μια παραλία στο Μπαλί το 1990, αλλά ο γάμος ακυρώθηκε μετά τον χωρισμό τους το 1999.

Δεν είναι γνωστό αν το ζευγάρι είχε υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο. Ωστόσο, ο μεγιστάνας των ΜΜΕ φαίνεται ότι είχε προχωρήσει σε μία τέτοια κίνηση με την τρίτη σύζυγό του, Γουέντι Ντενγκ.

Ο Ρούπερτ Μέρντοχ και η Τζέρι Χολ εθεάθησαν για τελευταία φορά μαζί στο Λονδίνο τον Αύγουστο του 2021, σε ένα δείπνο. 

Οι επιχειρήσεις του  Μέρντοχ περιλαμβάνουν την τηλεόραση Sky και τις εφημερίδες Sun και Times. Του ανήκουν, επίσης, το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο Fox News και η Wall Street Journal, μαζί με διάφορες επιχειρήσεις στη γενέτειρά του, την Αυστραλία.

Ο Μέρντοχ συνάντησε την Χολ στην Αυστραλία το 2015. Μετά από εβδομάδες εικασιών για το αν τελικά είναι μαζί, η σχέση τους έγινε γνωστή και επισημοποιήθηκε στον τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου ράγκμπι στο Twickenham του Λονδίνου. Ο μεγιστάνας φωτογραφήθηκε να φιλάει την Χολ στο μάγουλο, ενώ εκείνη χαμογελούσε.

Έκαναν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί στις Χρυσές Σφαίρες το 2016. Όπως δήλωναν τότε φίλοι του ζευγαριού: «Ο Ρούπερτ δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένος. Δεν φέρεται σαν ένας ψιλόλιγνος γέρος που είναι ερωτευμένος με μια έφηβη. Απλά φαίνεται πολύ, πολύ ευτυχισμένος. Είναι υπέροχο πράγμα».

Η Χολ μετακόμισε από το σπίτι 13 εκατομμυρίων λιρών στο Richmond του νοτιοδυτικού Λονδίνου, όπου ζούσε μετά τον χωρισμό της με τον Μικ Τζάγκερ, καθώς ανακάλυψε ότι είχε αποκτήσει παιδί με το μοντέλο Luciana Gimenez από τη Βραζιλία. Ανακοινώνοντας τον αρραβώνα του στο Twitter, ο Μέρντοχ αποκάλεσε τον εαυτό του «τον πιο τυχερό και ευτυχισμένο άνθρωπο στον κόσμο». 
Χάρισε στην αγαπημένη του ένα δαχτυλίδι 20 καρατίων, που κάποιοι λένε ότι αξίζει πάνω από 2,4 εκατομμύρια λίρες! 

Η συνέχεια σε αυτό το σίριαλ… χωρισμού, σίγουρα,  θα έχει ενδιαφέρον. 
 

Πηγή: skai.gr