Κλείσιμο

Η Τζέιν Φόντα δεν φοβάται τον θάνατο – Είμαι έτοιμη να φύγω

Η μητέρα τριών παιδιών, που είναι δύο φορές νικήτρια Όσκαρ και ακτιβίστρια, ανέφερε συγκινημένη ότι είχε μια σπουδαία ζωή 

Η Τζέιν Φόντα δήλωσε ότι στα 84 της χρόνια ξέρει ότι δεν της απομένει πολύς χρόνος στη ζωή της και νιώθει ότι είναι έτοιμη να φύγει. Η ηθοποιός του «Grace And Frankie» σε συνέντευξή της δήλωσε στο «Entertainment Tonight» ότι απλά είναι ρεαλίστρια για το μέλλον της καθώς έχει περισσότερο χρόνο πίσω της παρά μπροστά της και ότι δεν πρόκειται να είναι εδώ για πολύ ακόμα.

Η μητέρα τριών παιδιών, που είναι δύο φορές νικήτρια Όσκαρ και ακτιβίστρια, ανέφερε συγκινημένη ότι είχε μια σπουδαία ζωή. 

«Όταν φτάνεις στην ηλικία μου, καλύτερα να έχεις επίγνωση του χρόνου που είναι πίσω σου σε αντίθεση με τον χρόνο που είναι μπροστά σου. Αυτό είναι απλά ρεαλιστικό», δήλωσε η ηθοποιός. 

«Δεν φοβάμαι να φύγω, είμαι έτοιμη, είχα μια σπουδαία ζωή». Η Φόντα πρόσθεσε ότι δεν ανυπομονεί να φύγει, αλλά γνωρίζει ότι δεν είναι «αθάνατη». «Όχι, ότι θέλω να φύγω, αλλά γνωρίζω ότι θα γίνει μάλλον νωρίτερα παρά αργότερα».

Τον Σεπτέμβριο, η Τζέιν Φόντα αποκάλυψε ότι είχε διαγνωστεί με λέμφωμα Non-Hodgkin. Το λέμφωμα Non-Hodgkin είναι ένας τύπος καρκίνου. 

Η ίδια έγραψε στο Instagram: «Πρόκειται για έναν θεραπεύσιμο καρκίνο. Το 80% των ανθρώπων επιβιώνει, οπότε αισθάνομαι πολύ τυχερή. Είμαι, επίσης, τυχερή, επειδή έχω ασφάλιση υγείας και πρόσβαση στους καλύτερους γιατρούς και θεραπείες. Συνειδητοποιώ, και είναι οδυνηρό, ότι είμαι προνομιούχος σε αυτό».

Επίσης, η ίδια αποκάλυψε ότι θα κάνει ένα πάρτι για τα 85α γενέθλιά της τον Δεκέμβριο.


 

Πηγή: skai.gr