Ο «εγωμανής» Tom Cruise: Στάθηκε άτυχος στον έρωτα και δεν είναι ο περιζήτητος εργένης του Χόλιγουντ

Ο ηθοποιός προσπαθεί να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ιδιαίτερα μετά το διαζύγιό του από την Katie Holmes 

Ο Τομ Κρουζ μπορεί να σημειώνει τεράστια επιτυχία στο box office, αλλά στην ερωτική του ζωή, ο ηθοποιός του «Top Gun» δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά. Σύμφωνα με το «Radar», οι γυναίκες, εκτός από φανατικό της Σαηεντολογίας, τον χαρακτηρίζουν «αυταρχικό» και «εγωμανή». 

«Ο Τομ Κρουζ θα ήθελε πολύ να έχει κάποια στη ζωή του, αλλά η αλήθεια είναι ότι η φήμη του δεν είναι καλή», αποκάλυψε άνθρωπος που μίλησε στο «Radar». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Top Gun (@topgunmovie)

Ο ηθοποιός προσπαθεί να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ιδιαίτερα μετά το διαζύγιό του από την Katie Holmes το 2012. Η τελευταία του σχέση ήταν με τη συμπρωταγωνίστριά του, Hayley Atwell. Πηγές αναφέρουν ότι η Βρετανίδα καλλονή τον έδιωξε το 2020, αλλά επανασυνδέθηκε μαζί του δύο χρόνια αργότερα. Ωστόσο, οι δύο τους φαίνεται ότι χώρισαν και πάλι. 

«Δούλεψε, πραγματικά, σκληρά για να κρατήσει τη Χέιλι. Αλλά ήταν χειριστικός και ήθελε να την ελέγχει. Οι γυναίκες τον θεωρούν ‘’υπερβολικό’’ και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να έχει καταστεί ο λιγότερο περιζήτητος εργένης του Χόλιγουντ».

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο ηθοποιός φαίνεται να βρίσκεται χαμηλά στις… «λίστες» των γυναικών λόγω της μακροχρόνιας σύνδεσής του με την Εκκλησία της Σαηεντολογίας. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Cruise (@tomcruise)

Πηγή: skai.gr