Τζορτζ Κλούνεϊ και Τζούλια Ρόμπερτς αποκαλύπτουν γιατί δεν θα έβγαιναν ποτέ ραντεβού

Ο Κλούνεϊ και η Ρόμπερτς έχουν πρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες μαζί 

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η Τζούλια Ρόμπερτς αποκάλυψαν σε συνέντευξή τους λεπτομέρειες για τη φιλία τους, αλλά και τον λόγο που οι δυο τους δεν θα έβγαιναν ποτέ ραντεβού. 

Ο 61χρονος Κλούνεϊ και η 54χρονη Ρόμπερτς εμφανίστηκαν σε μια συνέντευξη στο Access Hollywood, η οποία δημοσιεύτηκε την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022, πριν από την κυκλοφορία της ταινίας «Ticket to Paradise».

Κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους, η οικοδέσποινα, Kit Hoover, «βομβάρδισε» τους ηθοποιούς με ερωτήσεις για τη φιλική σχέση που διατηρούν όλα αυτά τα χρόνια. 

Η πρώτη γνωριμία και για τους δύο ηθοποιούς ήταν, μάλλον, καλή. Ο Τζορτζ Κλούνεϊ είπε ότι η Τζούλια Ρόμπερτς τον έκανε να γελάσει, ενώ το σχόλιο της ηθοποιού ήταν ότι ο μετέπειτα επιστήθιος φίλος της ήταν ευγενικός. Στη συνέχεια οι σταρ ρωτήθηκαν για το τι θαυμάζουν περισσότερο ο ένας στον άλλον. Ο Κλούνεϊ εξήρε την καλοσύνη της συμπρωταγωνίστριάς του και η Ρόμπερτς ανέφερε ότι σέβεται το σθένος του.

Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος έκανε μια ερώτηση, που πολλοί θαυμαστές των δύο αναρωτιούνται εδώ και χρόνια: Αν θα έβγαιναν ερωτικό ραντεβουδάκι… Ο ηθοποιός απάντησε ότι η Τζούλια ήταν πάντα σε μια σχέση. «Κι εγώ ήμουν σε μια σχέση. Γίναμε φίλοι αμέσως. Οπότε δεν ήταν τίποτα, αλλά ήταν μόνο διασκεδαστικό για εμάς. Οπότε, δεν νομίζω ότι υπήρξε ποτέ τέτοια σκέψη.

Ο Κλούνεϊ και η Ρόμπερτς έχουν πρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες μαζί. Στις κινηματογραφικές τους δουλειές συμπεριλαμβάνονται οι ταινίες «Ocean's Eleven» του 2001, «Confessions of a Dangerous Mind» του 2002, «Ocean's Twelve» του 2004 και «Money Monster» του 2016.

Στην τελευταία τους συνεργασία, υποδύονται ένα διαζευγμένο ζευγάρι που κάνει «ανακωχή» προκειμένου να εμποδίσει την κόρη τους (Kaitlyn Dever) να παντρευτεί έναν άντρα που μόλις γνώρισε.

Πηγή: skai.gr