Τα ζώδια για την εβδομάδα από 24 έως 30 Οκτωβρίου

Αυτή η έκλειψη σηματοδοτεί σημαντικά νέα ξεκινήματα στις σχέσεις, καθώς η Αφροδίτη εμπλέκεται στενά σε αυτές τις διεργασίες

Την Πέμπτη, ο Δίας αλλάζει ζώδια ενώ βρίσκεται σε ανάδρομη κίνηση. Δεδομένου ότι αυτή είναι μια σπάνια κίνηση που φέρνει τον πλανήτη της αφθονίας από ένα ζώδιο της φωτιάς σε ένα ζώδιο του νερού, μπορεί να νιώσουμε κουρασμένοι και άτονοι.

Ο Δίας βρισκόταν ξανά στους Ιχθύς από τις 13 Μαΐου έως τις 28 Ιουλίου, πράγμα που σημαίνει ότι θέματα από το παρελθόν (από την άνοιξη και το καλοκαίρι) θα μπορούσαν να επιστρέψουν. Αυτή τη φορά, ο Δίας θα παραμείνει στους Ιχθύς μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου, φέρνοντας ευκαιρίες για αφθονία στον τομέα των σχέσεων, της πνευματικότητας και της τέχνης.

Ο ανάδρομος Άρης φτάνει αυτό το Σαββατοκύριακο, και είναι ο πιο σημαντικός ανάδρομος. Από τις 30 Οκτωβρίου έως τις 12 Νοεμβρίου, ο ανάδρομος Άρης θα μας κάνει να κοιτάξουμε πέρα ​​από το προφανές.

Από αυτό το Σαββατοκύριακο και μετά, πάρε τα πράγματα με αργούς ρυθμούς, μη βιάζεσαι, να σκέφτασαι τα λόγια και τις πράξεις σου.

Κριός

Κάνε υπομονή με τον εαυτό σου. Αυτή η εβδομάδα επιφυλάσσει σημαντικές αλλαγές, οι οποίες θα μπορούσαν να μεταφραστούν σε σημαντικές αρχές και τέλος.

Αν και είναι δύσκολο για σένα να επιβραδύνεις, το να δώσεις στον εαυτό σου έξτρα χρόνο για μια βαθιά ενδοσκόπηση μπορεί πραγματικά να σε βοηθήσει να ευθυγραμμιστείς με όλα όσα θα προκύψουν τους επόμενους μήνες.

Ταύρος
Ήρθε η ώρα να εξερευνήσεις νέους δρόμους στις σχέσεις σου. Από τώρα μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου, θα έχεις πολλές προσκλήσεις για εξόδους. Βγες και να συναναστρέψου. Ο Δίας στους Ιχθύς θα σου φέρει περισσότερες ευκαιρίες να συναντήσεις ανθρώπους θα πιστεύετε στα ίδια πράγματα, έχετε την ίδια φιλοσοφία και βλέπετε τη ζωή με την ίδια οπτική.

Δίδυμοι
Νέα πράγματα έρχονται αυτή την εβδομάδα. Να είσαι πολύ προσεκτική αν πρόκειται να δεσμευθείς σε μακροπρόθεσμα projects, καθώς είναι βέβαιο ότι θα χρειαστείς περισσότερο χρόνο αν ξεκινήσεις αυτή την εβδομάδα.

Έχε τα μάτια και τα αυτιά σου ανοιχτά για μια πρόταση από το παρελθόν που επιστρέφει για μια δεύτερη ευκαιρία.

Καρκίνος
Αυτή η εβδομάδα είναι μία τέλεια ευκαιρία για να συντονιστείς με τη διαίσθησή σου. Η έκλειψη θα μπορούσε να σου αποκαλύψει πληροφορίες σχετικά με νέα ενδιαφέροντα που αναζητάς εδώ και καιρό. Κάτι που δοκιμάζεις μόνο ως χόμπι τώρα θα μπορούσε να γίνει μια νέα και συναρπαστική επαγγελματική ιδέα για το μέλλον.

Κάνε διαλογισμό και μείνει λίγο ακίνητη, θα ανακαλύψεις ωραία πράγματα.

Λέων
Η έκλειψη της νέας Σελήνης αυτής της εβδομάδας σου φέρνει μια νέα αρχή. Θα μπορούσες επιτέλους να βρείς έναν τρόπο να εξισορροπήσεις λίγο καλύτερα ανάμεσα στην επαγγελματική σου ζωή και την προσωπική, ωστόσο, ίσως χρειαστεί να αφήσεις κάτι.

Να θυμάσαι ότι η επιτυχία ξεκινά από το σημείο που η καριέρα και οι επαγγελματικοί στόχοι «δουλεύουν» για εσένα κι όχι το αντίστροφο. Βάλε τον εαυτό σου πρώτο -όπως πολύ καλά ξέρεις να κάνεις- και τα υπόλοιπα θα έρθουν!

Παρθένος
Σε αυτή την έκλειψη να είσαι προετοιμασμένος για μερικές αποκαλύψεις. Θα μπορούσε να αφορούν κάποιον από την οικογένεια ή κάποιον φίλο. Φρόντισε να μην σοκαριστείς αλλά να το πάρεις ως σημάδι από το σύμπαν ότι είναι καιρός να αμφισβητήσεις τις πεποιθήσεις και τη φιλοσοφία σου.

Καθώς ο Δίας μπαίνει στους Ιχθύς, η ερωτική σου ζωή αναβαθμίζεται. Από τώρα μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου, θα μπορούσες να γνωρίσεις κάποιον αν αυτό είναι το ζητούμενο ή να νιώσεις πολύ όμορφα στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου.

Ζυγός
Μια νέα οικονομική ευκαιρία θα μπορούσε να βρεθεί στον δρόμο σου - ή εναλλακτικά, θα μπορούσες να συναντήσεις κάποιον που τελικά σου προσφέρει μία ιδέα ή πρόταση που να βοηθήσει οικονομικά μακροπρόθεσμα. Θα μπορούσε να είναι μια αύξηση ή μία εντελώς καινούργια ιδέα που θα αποφέρει.

Εσύ ξέρεις καλύτερα απ όλους να εκτιμήσεις μία καλή πρόταση.

Σκορπιός
Μια σημαντική νέα αρχή είναι μπροστά σου. Μια νέα σχέση ή συμφωνία θα έρθει αυτές τις μέρες – ωστόσο, αν για όλο αυτό θα πρέπει να θυσιάσεις κάτι σημαντικό για σένα, σκέψου το δύο φορές. Καθώς ο Δίας μπαίνει στους Ιχθύς, ο πρώην κάνει την εμφάνισή του, από τώρα έως τα μέσα Δεκεμβρίου. Σκέψου το αν θες να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία, και σκέψου το ακόμα καλύτερα αν δεν έχει διορθώσει κανένα από τα παλιά του θέματα, σωστά;

Τοξότης
Ήρθε η ώρα να πας παρακάτω. Αυτή η έκλειψη σου ζητά να απελευθερώθείς από τα βαρίδια και εκκρεμότητας, επομένως αυτή την εβδομάδα, δες μήπως είναι καλή ευκαιρία να συγχωρήσεις όποιον έχει κάνει λάθος. Με αυτόν τον τρόπο, θα ανοίξεις χώρο για νέους ανθρώπους, εμπειρίες και συναισθήματα.

Η είσοδος του Δία στους Ιχθύες αυτή την εβδομάδα φέρνει ωραία πράγματα για σένα, αφού θα επικεντρωθείς στην πνευματικότητα και τη δημιουργικότητα, τις καλύτερες βάσεις για το μέλλον.

Αιγόκερως
Η έκλειψη ανοίγει νέους δρόμους για συνεργασίες. Κάποιος που θα γνωρίσεις μέσω ενός φίλου ή ακόμα και μέσω διαδικτύου θα μπορούσε να γίνει μελλοντικός συνεργάτης σου. Καθώς ο Άρης έρχεται ανάδρομος αυτό το Σαββατοκύριακο, η παραγωγικότητα σου θα επιβραδυνθεί.

Αν ευχήθηκες ποτέ λίγο παραπάνω χρόνο για να γράψεις ένα βιβλίο ή να ασχοληθείς με κάτι που θες από καιρό, η ώρα είναι τώρα!

Υδροχόος
Προετοιμάσου καθώς αυτή η εβδομάδα μπορεί να είναι έντονη στη δουλειά. Θα μπορούσε να σημαίνει ότι έρχεσαι πιο κοντά σε μια νέα καριέρα ή μία νέα μορφή εργασίας. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τη ροή και να παραμείνεις ρεαλίστρια, ειδικά αν πρόκειται να δεσμευτείς σε νέα projects.

Ιχθείς
Καθώς ο Δίας μπαίνει ξανά στο ζώδιό σου σού δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία να κάνεις το σωστό. Στην αστρολογία, ο Δίας συμβολίζει την αφθονία, που σημαίνει ότι από τώρα μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου, μπορείς να ευχηθείς για οτιδήποτε θες.

Εστίασε την ενέργειά σου σε κάτι συγκεκριμένο και μείνει σταθερή σε αυτό.

Πηγή: Savoir Ville
TAGS: Ζώδια