Τζένιφερ Άνιστον: Έφτασε ένα βήμα πριν να παρατήσει την υποκριτική- Το επάγγελμα που είχε διαλέξει να κάνει

Παρόλο που -σχεδόν κανείς- δεν μπορεί να φανταστεί την Aniston να κάνει άλλο επάγγελμα,παραλίγο να εγκαταλείψει τον χώρο της υποκριτικής και να ασχοληθεί με κάτι εντελώς διαφορετικό.

Η Jennifer Aniston είναι δικαίως μια από τις πιο επιτυχημένες ηθοποιούς του Hollywood, καθώς το βιογραφικό της είναι γεμάτο από γνωστές παραγωγές που οι περισσότεροι έχουν παρακολουθήσει.

Παρόλο που -σχεδόν κανείς- δεν μπορεί να φανταστεί την Aniston να κάνει άλλο επάγγελμα, η ίδια πριν από αρκετά χρόνια και πριν από τη συμμετοχή της στα «Φιλαράκια» παραλίγο να εγκαταλείψει τον χώρο της υποκριτικής και να ασχοληθεί με κάτι εντελώς διαφορετικό.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε η Jennifer σε πρόσφατη συνέντευξη της, ήταν έτοιμη να παρατήσει τα πάντα και να ασχοληθεί με τον σχεδιασμό εσωτερικών χώρων. Ο λόγος, ήταν επειδή ένας από τους ρόλους της την είχε κουράσει όπως δήλωσε στο podcast του Jason Bateman, χωρίς να διευκρινίζει ποιος από όλους.

Συγκεκριμένα είπε: «Αν δεν ήμουν ηθοποιός, θα ήμουν σχεδιάστρια. Μου αρέσει τόσο πολύ η διαδικασία. Υπάρχει κάτι στο να διαλέγω υφάσματα και φινιρίσματα που τροφοδοτεί την ψυχή μου».

Αν και ξεκίνησε την καριέρα της από το 1988, η μεγάλη επιτυχία για την Aniston ήρθε με τη συμμετοχή της στην πολυαγαπημένη σειρά «Friends», όπου υποδύθηκε την Rachel, στην οποία βέβαια δεν θα την βλέπαμε ποτέ αν λίγους μήνες πριν είχε κάνει πράξη τις σκέψεις της και εγκατέλειπε την υποκριτική, αφού όπως θεωρούσε η ίδια όσες δουλειές είχε πάρει μέχρι τότε, ήταν αποτυχίες.

Πηγή: Must