Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς επέστρεψε στο Instagram τόπλες, αλλά με μήνυμα γρίφο – Η εξήγηση μετά την ανησυχία

Ειδικότερα, μόλις 10 ημέρες μετά την απενεργοποίηση του λογαριασμού της, η 40χρονη, η οποία έχει 41,9 εκατομμύρια followers στην πλατφόρμα του Instagram, έγραψε ένα περίεργο μήνυμα... 

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς επέστρεψε στο Instagram, μετά από… ολιγοήμερη διακοπή, αναρτώντας γυμνόστηθη φωτογραφία της, αλλά το ακατανόητο γριφώδες μήνυμά της, έκανε τους θαυμαστές της να ανησυχούν. 

Ειδικότερα, μόλις 10 ημέρες μετά την απενεργοποίηση του λογαριασμού της, η 40χρονη, η οποία έχει 41,9 εκατομμύρια followers στην πλατφόρμα του Instagram, έγραψε στη λεζάντα «Η Ρόουζ είναι δύο χρονών, αλλά τι γίνεται αν ο χρόνος είναι μια ψευδαίσθηση!!!??? Φοράω το ίδιο κολιέ ΣΗΜΕΡΑ που φοράω εδώ!!!»

Πολλοί από τους ακόλουθους της σταρ έσπευσαν να εκφράσουν ερωτήματα για τη φράση της λέγοντας ότι δεν βγάζει κανένα νόημα και πως η εικόνα της τους προκαλεί τρομάζει. 

«Και ακόμα δεν ξέρουμε τι είναι το ρόουζ;!» διερωτάται μια γυναίκα στα σχόλια. 

Μία ακόλουθος πάντως εξήγησε ότι η Σπιάρς δεν αναφέρεται σε κάποιo πρόσωπο, αναφέρεται στην αμέσως προηγούμενη φωτογραφία της. Πρόκειται για φωτογραφία που είχε βγάλει πριν από δύο χρόνια, και δημοσίευσε τώρα, όπου διακρίνεται να κρατά ένα... τριαντάφυλλο (rose) και να φορά το ίδιο κολιέ. «Θυμάσαι το τριαντάφυλλο;;;» ρωτούσε...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Channel 8 (@britneyspears)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Channel 8 (@britneyspears)

Πηγή: skai.gr