Τα οκτώ πιο σέξι «αγγελάκια» της Victoria’s Secret για το 2023

Tα μοντέλα της εταιρείας εντυπωσιάζουν για ακόμη μία φορά 

Η επίδειξη μόδας της Victoria’s Secret ήταν πάντα ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα γεγονότα στη βιομηχανία της μόδας. Από τα περίπλοκα σχέδια εσωρούχων μέχρι τα πανέμορφα μοντέλα που περπατούν στην πασαρέλα, το εμβληματικό σόου έχει τραβήξει την προσοχή εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Κάθε χρόνο, η Victoria’s Secret επιλέγει μια ομάδα για να παρουσιάσει τις τελευταίες συλλογές της και το 2023, τα μοντέλα της εταιρείας εντυπωσιάζουν για ακόμη μία φορά.

Από γνωστά supermodels μέχρι νέα πρόσωπα, ακολουθεί μια ματιά στα 8 πιο σέξι μοντέλα της Victoria’s Secret που πρόκειται να κυριαρχήσουν φέτος στην πασαρέλα.

Τέιλορ Χιλ

Η Τέιλορ Χιλ, είναι ένα σούπερ μόντελ από την Αμερική που γεννήθηκε το 1996, και είναι ένα από τα νεότερα μοντέλα της Victoria’s Secret. Ανακαλύφθηκε σε ηλικία 14 ετών και απέκτησε φήμη αφού έγινε άγγελος της Victoria’s Secret από το 2014 έως το 2018. Η Χιλ έχει εμφανιστεί σε πολλά διάσημα περιοδικά όπως τα Vogue, Elle και Harper’s Bazaar και έχει συνεργαστεί με γνωστές μάρκες όπως Forever 21, H&M, Michael Kors και Ralph Lauren. Το Harper’s Bazaar την κατέγραψε ως ένα από τα μοντέλα με τους περισσότερους followers το 2016 και σήμερα, το 2023, έχει πάνω από 24 εκατομμύρια followers στο Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Hill (@taylor_hill)

Γκρέις Ελίζαμπεθ

Η Γκρέις Ελίζαμπεθ είναι ένα μοντέλο που έχει γίνει διάσημη τον τελευταίο καιρό. Γεννήθηκε στις 3 Αυγούστου 1997 και η καριέρα της άρχισε να απογειώνεται όταν άρχισε να συνεργάζεται με την εταιρεία ρούχων Guess. Η Ελίζαμπεθ έχει νεανική και ελκυστική εμφάνιση και έχει περπατήσει στο Victoria’s Secret Fashion Show, αναδεικνύοντας τη λαμπερή πλευρά της. Ξεκίνησε την καριέρα της με τη Victoria’s Secret όταν ήταν 22 ετών και έκτοτε έχει γίνει μοντέλο- εκπρόσωπος για το εμπορικό σήμα PINK. Η σκληρή δουλειά και η αφοσίωση της Grace έχουν αποδώσει καρπούς, και είχε επίσης την ευκαιρία να περπατήσει για διάσημους σχεδιαστές μόδας όπως ο Michael Kors, ο Alexander Wang και ο Tommy Hilfiger.

Mπάρμπαρα Πάβλιν

Η Mπάρμπαρα Πάβλιν είναι ένα πολύ γνωστό μοντέλο από την Ουγγαρία που ανήκει στη νέα γενιά των μοντέλων της Victoria’s Secret. Αναγνωρίζεται για τις εξαιρετικές ικανότητές της στην πασαρέλα και την εντυπωσιακή της εμφάνιση. Όταν ήταν 19 ετών, έγινε ο πρώτος Ούγγρος άγγελος της Victoria’s Secret. Το μοναδικό σχήμα και μέγεθος του σώματός της αντιπροσωπεύουν τη στροφή της μάρκας προς την προώθηση της «θετικότητας του σώματος».

Διαβάστε περισσότερα εδώ 

Πηγή: watchandchill